sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #51 Kayseri Mantısı dedi: Çok şanslısınız hemen alın, kaçırmayın. 2x8 GB RAM var 2666 MHz olmasına takılmayın. Genişletmek için tıkla... Aa gerçekten 2x8 miş bunu alayım mı?@Panzertr Zakramoreas dedi: Bulunduğu yerde böyleymiş hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 2 RAM'li yanlış okumuşum.
Kayseri Mantısı dedi: Çok şanslısınız hemen alın, kaçırmayın. 2x8 GB RAM var 2666 MHz olmasına takılmayın. Genişletmek için tıkla... Aa gerçekten 2x8 miş bunu alayım mı?@Panzertr Zakramoreas dedi: Bulunduğu yerde böyleymiş hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 2 RAM'li yanlış okumuşum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Ekim 2020 #52 Zakramoreas dedi: Bulunduğu yerde böyleymiş hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 Çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız.
Zakramoreas dedi: Bulunduğu yerde böyleymiş hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 Çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Ekim 2020 #53 Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 Çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... sinOpro1 dedi: Attığınız sistem benim evime 1km uzaklıktaki Vatan'da var fakat Single kit RAM ve 2666 MHz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunu demiş benim de kafam karıştı .
Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 Çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... sinOpro1 dedi: Attığınız sistem benim evime 1km uzaklıktaki Vatan'da var fakat Single kit RAM ve 2666 MHz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunu demiş benim de kafam karıştı .
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #54 Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Son kez 1 şey soracağım anakart 3000MHz destekliyor en fazla peki bunu OC'yle 3600 yapabilir miyim.
Kayseri Mantısı dedi: Anlamadım, nasıl? @sinOpro1 çok iyi sistem daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Son kez 1 şey soracağım anakart 3000MHz destekliyor en fazla peki bunu OC'yle 3600 yapabilir miyim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Ekim 2020 #55 @sinOpro1 Yapamazsınız. O belleklere düzgün bir OC yapabileceğinizi de sanmıyorum zaten.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #56 Kayseri Mantısı dedi: @sinOpro1 yapamazsınız. O belleklere düzgün bir OC yapabileceğinizi de sanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yapsa bile artacağı en fazla 1 2 FPS bence uğraşmaya bile değmez.
Kayseri Mantısı dedi: @sinOpro1 yapamazsınız. O belleklere düzgün bir OC yapabileceğinizi de sanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yapsa bile artacağı en fazla 1 2 FPS bence uğraşmaya bile değmez.
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #57 Herkese teşekkürler arkadaşlar sistemi toplattırdım bana 7534 TL'ye geldi ekstra 3 fan koydurdum 1 hafta içinde alacağım konu kapanabilir.
Herkese teşekkürler arkadaşlar sistemi toplattırdım bana 7534 TL'ye geldi ekstra 3 fan koydurdum 1 hafta içinde alacağım konu kapanabilir.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Ekim 2020 #58 @sinOpro1 Ne topladığınızı da yazar mısınız?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Ekim 2020 #59 sinOpro1 dedi: Herkese teşekkürler arkadaşlar sistemi toplattırdım bana 7534 TL'ye geldi ekstra 3 fan koydurdum 1 hafta içinde alacağım konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bizim önerdiğimiz sistemi aldığınızı sandım. @Kayseri Mantısı dostumun sorusunu cevaplayınız .
sinOpro1 dedi: Herkese teşekkürler arkadaşlar sistemi toplattırdım bana 7534 TL'ye geldi ekstra 3 fan koydurdum 1 hafta içinde alacağım konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bizim önerdiğimiz sistemi aldığınızı sandım. @Kayseri Mantısı dostumun sorusunu cevaplayınız .
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #60 Zakramoreas dedi: Çok hızlısınız . Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Evimin altı denilebilir Kayseri Mantısı dedi: @sinOpro1 ne topladığınızı da yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kağıt şeklinde çıktı alıp verdiler bir tek kasa farklı ve fan eklettım kasa ellerinde kalmamış.
Zakramoreas dedi: Çok hızlısınız . Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Evimin altı denilebilir Kayseri Mantısı dedi: @sinOpro1 ne topladığınızı da yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kağıt şeklinde çıktı alıp verdiler bir tek kasa farklı ve fan eklettım kasa ellerinde kalmamış.