6900 XT kaça satılabilir?

Piplup40

Kilopat
Daha fazla  
Bu mayıs bir akrabam Amerika'ya gidecek ve dönerken istersem benim için bir şey alabileceğini söyledi. Haliyle ekran kartımı değiştirebileceğim aklıma geldi. 2023 Haziran'da almış olduğum Gigabyte RX 6900 XT Gaming OC ekran kartımı nasıl ve nerede satabilirim? Ekran kartını oldukça temiz kullandığımı düşünüyorum, kutusu da duruyor ama ekran kartının bazı değerlerini kontrol edip öyle mi satışa koymam lazım? Bu satışı yaparken nelere dikkat etmem gerek ve yaklaşık kaç bin liraya satabilirim? Yardımcı olabilecek olan var mı?

Ayrıca Amerika'dan da RX 9070XT getirtmeyi düşünüyorum ama aklım 5070'e de kayıyor. İkisi arasından hangisi iyidir? (oyun için kullanıyorum) ayrıca RX 9070 XT'nin şu an Türkiye'de 33 bin liraya bulunabildiğini gördüm, sizce yaptığım mantıklı mı?

Çoğu oyunda 5070 Ti'den daha iyi performans veriyor ayrıca Sinerji'de 30.000 TL bandında satılıyordu. Kesinlikle 9070XT almalısın.

Öncelikle FurMark değerlerinin fotoğraflarını ilana koy 6900 XT için. Ne kadar fiyata satman gerektiğini bilmiyorum ama sende ilanların fiyatlarına bakabilirsin. 9070XT'yi yurt dışından getirmek mantıklı olabilir. Minimum 10 bin TL kar edersin.

Şu an ülkede 0 satışı yok. Epey sitesinde gözükene göre en son 1 yıl önce 18k fiyatı varmış şu anki 0 kaça bilmem ama önceki arkadaşımızın dediği gibi 12 13 civarına gider.

12-13K ya satabilirsiniz durumuna göre. Kutusu vs duruyorsa daha kolay satılabilir. RX 9070 XT öneririm RTX5070 Ti rakibi sanırım.

Sizin belirttiğiniz temizlik durumunda 14-15 bin TL altında yok 14'e koyarsanız Satılır.

12-13 gibi rakamlara daha hızlı gider.

12-13K ya satabilirsiniz durumuna göre. Kutusu vs duruyorsa daha kolay satılabilir. RX 9070 XT öneririm RTX5070 Ti rakibi sanırım.

Evet biraz önce video gördüm AMD yeni ekran kartı sürüyor piyasaya 9000 serisinden 5070 Ti'ye vesaire sağlam rakip olacak diyor hhattta test yapmıştı 5070 Ti ile arada 5 10FPS bir şey var.

12-13'e gider daha yukarısı zor çünkü 3080 Ti bulunuyor NVIDIA karta daha sıcak bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…