Piplup40
Kilopat
Daha fazla
Bu mayıs bir akrabam Amerika'ya gidecek ve dönerken istersem benim için bir şey alabileceğini söyledi. Haliyle ekran kartımı değiştirebileceğim aklıma geldi. 2023 Haziran'da almış olduğum Gigabyte RX 6900 XT Gaming OC ekran kartımı nasıl ve nerede satabilirim? Ekran kartını oldukça temiz kullandığımı düşünüyorum, kutusu da duruyor ama ekran kartının bazı değerlerini kontrol edip öyle mi satışa koymam lazım? Bu satışı yaparken nelere dikkat etmem gerek ve yaklaşık kaç bin liraya satabilirim? Yardımcı olabilecek olan var mı?
Ayrıca Amerika'dan da RX 9070XT getirtmeyi düşünüyorum ama aklım 5070'e de kayıyor. İkisi arasından hangisi iyidir? (oyun için kullanıyorum) ayrıca RX 9070 XT'nin şu an Türkiye'de 33 bin liraya bulunabildiğini gördüm, sizce yaptığım mantıklı mı?
Ayrıca Amerika'dan da RX 9070XT getirtmeyi düşünüyorum ama aklım 5070'e de kayıyor. İkisi arasından hangisi iyidir? (oyun için kullanıyorum) ayrıca RX 9070 XT'nin şu an Türkiye'de 33 bin liraya bulunabildiğini gördüm, sizce yaptığım mantıklı mı?