Şu OEM RTX 3060'ı düşünün derim.
Önceden satmadan almak mantıklıydı şimdi almadan satmak. Paranız hesaba geçmeden kart almak büyük risk.Satacağım fiyatta çakılıyor. Satmaya karar verirsem ne kadar erken o kadar iyi şuanlık.
Yüksek hashrate sunmaları nedeniyle fiyatları yavaş düşüyor ama düşüyor, bu BTC 19.000 USD seviyesine kadar çakıldı ve çakılmaya devam ediyor. Büyük borsalardaki fiyaskoların BTC ve alt birimler üzerinde yarattığı kötü imaj kolay kolay kalkmayacağından BTC daha da düşecek gibi görünüyor. Bununla orantılı olarak ekran kartları da düşecektir. Tabii bu dediklerimin hiçbir profesyonel dayanağı olmayıp kendi varsayımlarımdan ibarettir.Bence artık biraz NVIDIA fiyatlarınında düşme zamanı geldi ya. Bakalım onlarda düşüş nasıl olacak.
DH ölücüleri de burası gibi yerleri takip ediyolar, aralarından birisi görse yeter.Acaba buraya haber vermem mi sitenin çökmesine sebep oldu şu an?
Technopat çok güçlü bir forum.
Yok öyle bir hata yapmam. Kart satıldığı an piyasaya bakarım.Önceden satmadan almak mantıklıydı şimdi almadan satmak. Paranız hesaba geçmeden kart almak büyük risk.
Karta acil ihtiyacınız yoksa yerinizde olsam kartı iade edip paramın değerini koruyacağı bir şekilde beklerdim.Sonuç olarak 23 Haziran gününe kadar İncehesap firmasının ürünlerin fiyatlarını ne yapacağı konusunda bir fikrimiz olmayacak. Şu an aktif kampanya 22 Haziranda bitecek. Yani insanlara 22 Hazirana kadar bu fiyatlardan indirimli diye ürün satıp, kampanya bittikten sonra yine de aynı fiyata stoğa koymalarına engel hiçbir şey yok. Bunu dün ve bugün yaptıklarıyla zaten ispatladılar.
Yani ekrana bakıp ne yapsam acaba diye düşünmeye devam ediyoruz.
Hocam, biraz rahat olun lütfen. Kararsızlık insanı depresyona sokar. Ya yarın ilk iş iade edin, ya da bırakın orada kalsın, içinizde dert olmasın. Ben de 6800 XT sipariş ettim. Yarın bir gün bunun da fiyatı düşse hiç umrumda olmayacak. Çünkü nasipte ne varsa o olur diye düşünüyorum. İade edip ucuza alacağın kartta belki birsürü dertle uğraşacaksın, kimse bilemez.Şu an kullandığım GTX1060 ekran kartını alırken bir gün yükseltme yapacağım düşüncesiyle 2K monitör almıştım. O gün bugündür fiyatların düzgün bir seviyeye gelmesini bekliyorum. Senelerden bahsediyoruz ki bir bu kadar daha beklerdim, çünkü her hangi bir sorunum yok.
Fakat elimde, bir sistem daha toplayacak kadar donanım var ve tek eksiği ekran kartı. Yeğenime bilgisayar alınma durumu olduğunu öğrenince ekran kartı arayışımı biraz hızlandırdım ki eski ekran kartımı da onun sisteme dahil edebileyim. Fakat böylesi bir durum benim canımı sıktı.
Zaten 6900 XT den emin değildim, 6750XT yeterli olacaktı fakat indirimi kaçırmayım diyerek düşünmeden aldım bir de üstüne böyle bir şey yaşanınca şu an iyice sinirlerim geriliyor.
Eki Görüntüle 1427333
Kargoyu almamayı düşündüm ama aldım. Kutuyu hiç açmamayı düşündüm ama açtım. Jelatinlerini sökmemeyi düşündüm ama söktüm. Kasaya hiç takmamayı düşündüm ama taktım. Hala kararsızım iade mi etsem diye, sanki PC başına oturmaya zaman kalıyormuş da çok verimli kullanıyormuşum gibi bir de aldığımız ekran kartına bak. Atomu parçalarız artık bununla.