Şu an kullandığım GTX1060 ekran kartını alırken bir gün yükseltme yapacağım düşüncesiyle 2K monitör almıştım. O gün bugündür fiyatların düzgün bir seviyeye gelmesini bekliyorum. Senelerden bahsediyoruz ki bir bu kadar daha beklerdim, çünkü her hangi bir sorunum yok.
Fakat elimde, bir sistem daha toplayacak kadar donanım var ve tek eksiği ekran kartı. Yeğenime bilgisayar alınma durumu olduğunu öğrenince ekran kartı arayışımı biraz hızlandırdım ki eski ekran kartımı da onun sisteme dahil edebileyim. Fakat böylesi bir durum benim canımı sıktı.
Zaten 6900 XT den emin değildim, 6750XT yeterli olacaktı fakat indirimi kaçırmayım diyerek düşünmeden aldım bir de üstüne böyle bir şey yaşanınca şu an iyice sinirlerim geriliyor.
Eki Görüntüle 1427333
Kargoyu almamayı düşündüm ama aldım. Kutuyu hiç açmamayı düşündüm ama açtım. Jelatinlerini sökmemeyi düşündüm ama söktüm. Kasaya hiç takmamayı düşündüm ama taktım. Hala kararsızım iade mi etsem diye, sanki PC başına oturmaya zaman kalıyormuş da çok verimli kullanıyormuşum gibi bir de aldığımız ekran kartına bak. Atomu parçalarız artık bununla.