Gecikme süresi düşük RAM daha hızlı çalışıyor demektir. 500 TL fark sana fazla ise tabii onlarda kalabilirsin.
@kino merhaba hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum
Gecikme süresi düşük RAM daha hızlı çalışıyor demektir. 500 TL fark sana fazla ise tabii onlarda kalabilirsin.
Söz konusu oyunlar olunca 5800x3D, 5900X'in önünde diye biliyorum ben.@kino merhaba hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum5800x3D kafama tam yatmadı. Daha yüksek bir işlemci önerir misiniz? 5900X var aklımda 20FPS fark ediyor.
Söz konusu oyunlar olunca 5800x3D, 5900X'in önünde diye biliyorum ben.
Darboğaz olacağını sanmam. Tam besleyecektir 6900XT'yi.Hocam işlemci yoran oyunlarda darboğaz olur mu sizce? Aldıktan sonra memnun olmam falan iade uğraştırır bayağı. %5 altı olur diyorsanız alayım. Cevabınız için teşekkürler![]()
@Yekta Bey 5800x3D AM4 soketin en iyi oyun işlemcisi 5900X değil. Fazlasını istiyorsan DDR5'e geçeceksin.
Teşekkürler hocam anladım. DDR5 fiyatı uçurur. 5800x3D'yi sipariş ediyorum.
Selamlar. Yanına sıvı soğutma aldınız mı ?Teşekkürler hocam anladım. DDR5 fiyatı uçurur. 5800x3D'yi sipariş ediyorum.
Selam. Yanına sıvı soğutma aldınız mı?
@kino merhaba hocam yine bensize bir sorum olacak. 7600X var anakart ve RAM değişimiyle 5800x3D'nin fiyatına eş oluyor. DDR5 7600X mi DDR4 5800x3D mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.