6900XT vs. 3080 Ti

ImmuneSyndrome

Hectopat
Yer
UK Parliament Building
Daha fazla  
Meslek
Engineer
Selam arkadaşlar. Almak istediğim ekran kartları ikisinden biri olacak ama kararsız kaldım. Ben AMD tarafını seven biriyim kim ne derse desin.
Şu an kullandığım ekran kartı da 6700XT ekran kartı. Aslında karttan da memnunum fakat 4K monitör alacağım 2 adet ve oyunlarda olan performansını önceden ölçmüş biri olarak 6700XT'nin yeterli olacağını düşünmüyorum. Arada da bayağı bir fark var fiyat olarak NVIDIA tarafında. YouTube'da kıyaslama videolarında kafa kafaya giden bir yarış olduğunu fark ettim ama sizden de birkaç yorum almak istiyorum. Kullanan varsa burayı güncellerse sevinirim.

Selam arkadaşlar. Almak istediğim ekran kartları ikisinden biri olacak ama kararsız kaldım. Ben AMD tarafını seven biriyim kim ne derse desin.
Şu an kullandığım ekran kartı da 6700XT ekran kartı. Aslında karttan da memnunum fakat 4K monitör alacağım 2 adet ve oyunlarda olan performansını önceden ölçmüş biri olarak 6700XT'nin yeterli olacağını düşünmüyorum. Arada da bayağı bir fark var fiyat olarak NVIDIA tarafında. YouTube'da kıyaslama videolarında kafa kafaya giden bir yarış olduğunu fark ettim ama sizden de birkaç yorum almak istiyorum. Kullanan varsa burayı güncellerse sevinirim.

Şahsen önceden ne olursa olsun NVIDIA seviyordum fakat AMD'ye geçince gerek arayüzü gerek sunduğu kolay OC modları ben çok seviyorum bu saatten sonra AMD'den sapacağımı sanmam.
6900XT daha iyidir hocam. 3090'dan bile daha iyi diye biliyorum.

Evet kendi arayüzünden OC mode seçersen 3090'dan iyi performans veriyor.

XTXH kart alacaksaniz cogu oyunda 3090 dan daha iyi olacaktir. Ama XTX kart alacaksaniz 3080 civari performans alirsiniz.

XTXH kartlardan bazilari

ASRock 6900xt OC Formula
PowerColor 6900xt Red Devil Ultimate
TOXIC AMD Radeon RX 6900 XT Air Cooled
Aorus 6900 XT XTREME WATERFORCE
SAPPHIRE TOXIC AMD Radeon RX 6900 XT Extreme Edition

Technopat Haberler

Geri
Yukarı