6bin TL ile Valorant için klavye ve mouse önerisi?


Kablosuz mouse herhangi bir problem yaşatır mı ileride vs input lag gibi.
 
Büyük enter tuşlu bu var. Biraz pahalı a

Büyük enter tuşlu bu var. Biraz pahalı ama.

Kanka bunun alt el destek için plastik aksamı tak söklü mü o olan benim için çok fazla da eski klavyeden alışkanlık olarak. Ya da bir nebze o destek kısmı biraz daha kısa olan ve büyük enter tuşlu klavye var mısır.
 
Bütçende fare ve klavye seçimin çöp. Bu önerilerin hiçbirisini alma ASUS olanlardan. Büyük tuş takıntısıda alışınca bir şey kalmıyor zaten. ASUS kraldır diye ölmeninde bir anlamı yok. AJAZZ AK820PRO neye göre iyi diyen birisininde akıl sağlığından şüphe edilir. Klavyeye abanacaksan gidip fare seçimini M800 Ultra olarak değiştir. Klavye için ASUS'tan daha tatmin edici ve güzel klavyeler var bütçende %75/%60. %100 bir klavye diye overpriced bir klavyeye 4.4K bayılırım diyorsan senin bileceğin iş.
 
Bütçende fare ve klavye seçimin çöp. Bu önerilerin hiçbirisini alma ASUS olanlardan. Büyük tuş takıntısıda alışınca bir şey kalmıyor zaten. ASUS kraldır diye ölmeninde bir anlamı yok. Ajazz AK820PRO neye göre iyi diyen birisininde akıl sağlığından şüphe edilir. Klavyeye abanacaksan gidip fare seçimini M800 Ultra olarak değiştir. Klavye için ASUS'tan daha tatmin edici ve güzel klavyeler var bütçende %75/%60. %100 bir klavye diye overpriced bir klavyeye 4.4K bayılırım diyorsan senin bileceğin iş.

Tamam kanka senin tavsiyen nedir aradığım özellikler de.
 

Vallahi ben ajaj majaj bilmem ASUS scope RX kullanıcısıyım on numara klavyedir her türlü işi gücü görür.
 
Büyük enter tuşlu bu var. Biraz pahalı ama.

K3'e 4400TL mi? Bu kadar da ASUS fanboyu olmayın artık.
 

Geri
Yukarı