6'dan fazla zayıf dersle 10. sınıfta, sınıfta kalınır mı?

theonlyreduxx

Hectopat
Merhaba öncelikle iyi sosyaller benim 1. dönem ortalamam 46, 2. dönem ortalamam ise 56 fakat 6'dan fazla zayıf dersim var (aralarında Edebiyat'ta var) fakat internette gördüğüm kadarıyla yine de sorumlu geçebiliyordum ama çevremdeki insanların bir kısmı kalırsın derken bir kısmı sorumlu geçersin diyor. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle iyi sosyaller benim 1. dönem ortalamam 46, 2. dönem ortalamam ise 56 fakat 6'dan fazla zayıf dersim var (aralarında Edebiyat'ta var) fakat internette gördüğüm kadarıyla yine de sorumlu geçebiliyordum ama çevremdeki insanların bir kısmı kalırsın derken bir kısmı sorumlu geçersin diyor. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi? Teşekkürler.
@333365

Merhaba öncelikle iyi Sosyaller benim 1. dönem ortalamam 46, 2. dönem ortalamam ise 56 fakat 6'dan fazla zayıf dersim var (aralarında Edebiyat'ta var) fakat internette gördüğüm kadarıyla yine de sorumlu geçebiliyordum ama çevremdeki insanların bir kısmı kalırsın derken bir kısmı sorumlu geçersin diyor. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

Maalesef kalıyorsun 4 Ve 4'ten fazla kaldığın ders olursa

Kalıyon bende 9'um 5 zayıf var kalıyorum 4 zayıf varsa otomatik sistem seni bırakıyor zaten, ortalama ve sorumluluk gibi bir şeye fırsat vermiyor maalesef.

Kesin bir şey diyemeyiz ama hem 6'dan fazla dersten kalıp bir de edebiyattan kaldıysan sıkıntı ancak karne geldiğinde net cevap alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı