İyi Parti diretse bile herkesin hemfikir olması gerekiyor. CHP nezdinde Mansur adaylığı konuşulduğunu zannetmiyorum.Mansur Yavaş çok pasif. Adaylık görmüyorum İyi Parti diretmezse. Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak istiyor gibi ama bu istediğim en son şey olurdu... O aday olursa hiç seçime falan gerek yok direkt kaybettik. İmamoğlu bir ihtimal. KK vazgeçerse İmamoğlu olur.
Son 6 aya girdik bu dediğin direkt yeni AKP döneminin habercisi olurBence Kılıçdaroğlu aday olmak isteyecek. Masa çoğunluğu hayır diyecek. Kılıçdarğlu o zaman masada yokuz diyecek. Sonra masa iyice dağılacak ve biri CHP'den olmak üzere üç aday çıkacak. Üçü de kazanamayacak.
Çok güzel komplo teorisi üretirim.
Derin siyaset yapmadan bir tahminde bulunabilirsiniz. Benim görüşüm Ekrem İmamoğlu'nu adaylığa hazırlıyorlar. Bu aralar çok popüler ve göz önünde, hakkında çıkan haberler de kendisini popülerleştiriyor. Sizce kim olur ve çıkan kişi kazanır mı?
Aynen katılıyorum. Demek istediğim tek Meral Akşener, Mansur Yavaş isteğimizi bilip faaliyete geçirmek istiyor gibi ama ortada yine Kılıçdaroğlu var. Diğer partiler onay verir diye düşünüyorum en büyük etken ama CHP. Ülkenin tek umudu Kılıçdaroğlu'nun doğru aday çıkarmasına kaldı. Şaka gibi...İyi Parti diretse bile herkesin hemfikir olması gerekiyor. CHP nezdinde Mansur adaylığı konuşulduğunu zannetmiyorum.
Ben anlamıyorum Kılıçdaroğlu hiç sosyal medyayı açıp bir iki bakınmıyor mu? Halka indiğinde "Mansur aday olsun" diyenleri duymuyor mu? Tabii ki duyuyordur fakat önündeki engel ne? CHP Genel Yöneticiliğini bırakmaktan mı korkuyor? İpleri Mansur'a verince kendinin unutulacağından mı korkuyor? Şu denklemi bir çözsek, nedenini bilsek sanırım her şey gerçekten çok güzel olacakAynen katılıyorum. Demek istediğim tek Meral Akşener, Mansur Yavaş isteğimizi bilip faaliyete geçirmek istiyor gibi ama ortada yine Kılıçdaroğlu var. Diğer partiler onay verir diye düşünüyorum en büyük etken CHP. Ülkenin tek umudu Kılıçdaroğlu'nun doğru aday çıkarmasına kaldı. Şaka gibi...
Ben Ekrem'i aday yapacaklarını düşünüyorum yine de. 20 yıldır bekliyor fakat bu bekleyiş bu seçimde son bulacak mı, bunu biliyor mu?Kemal 20 yıldır bu anı bekliyor arkadaşlar. Keşke mansur veya Ekrem aday olsa ama Kemal vaz geçmez. Maalesef kendisi aday olacak.
Mansur'u neden yapmıyorlar sizce?Ben Ekrem'i aday yapacaklarını düşünüyorum yine de. 20 yıldır bekliyor fakat bu bekleyiş bu seçimde son bulacak mı, bunu biliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.