6'lı masanın adayı kim olur?

Kılıçdaroğlu aday olmasında ister Mansur Yavaş olsun. Ekrem İmamoğlu, Akşener, Özgür Özel olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Parti diretse bile herkesin hemfikir olması gerekiyor. CHP nezdinde Mansur adaylığı konuşulduğunu zannetmiyorum.

Son 6 aya girdik bu dediğin direkt yeni AKP döneminin habercisi olur

Akşener ya da Mansur Yavaş olsun isterdim ben, benim isteğime göre olmayacak tabii de dilek işte.

Adayı aralarında belirlediklerinden eminim. Fakat adayın karalanmaması için bir taktik sergiliyorlar. Kılıçdaroğlu sadece dikkati dağıtmak için ortaya atılıyor, adayın İmamoğlu olduğunu düşünüyorum.

İyi Parti diretse bile herkesin hemfikir olması gerekiyor. CHP nezdinde Mansur adaylığı konuşulduğunu zannetmiyorum.
Aynen katılıyorum. Demek istediğim tek Meral Akşener, Mansur Yavaş isteğimizi bilip faaliyete geçirmek istiyor gibi ama ortada yine Kılıçdaroğlu var. Diğer partiler onay verir diye düşünüyorum en büyük etken ama CHP. Ülkenin tek umudu Kılıçdaroğlu'nun doğru aday çıkarmasına kaldı. Şaka gibi...

Ben anlamıyorum Kılıçdaroğlu hiç sosyal medyayı açıp bir iki bakınmıyor mu? Halka indiğinde "Mansur aday olsun" diyenleri duymuyor mu? Tabii ki duyuyordur fakat önündeki engel ne? CHP Genel Yöneticiliğini bırakmaktan mı korkuyor? İpleri Mansur'a verince kendinin unutulacağından mı korkuyor? Şu denklemi bir çözsek, nedenini bilsek sanırım her şey gerçekten çok güzel olacak

Kemal 20 yıldır bu anı bekliyor arkadaşlar. Keşke mansur veya Ekrem aday olsa ama Kemal vaz geçmez. Maalesef kendisi aday olacak.

Kemal 20 yıldır bu anı bekliyor arkadaşlar. Keşke mansur veya Ekrem aday olsa ama Kemal vaz geçmez. Maalesef kendisi aday olacak.
Ben Ekrem'i aday yapacaklarını düşünüyorum yine de. 20 yıldır bekliyor fakat bu bekleyiş bu seçimde son bulacak mı, bunu biliyor mu?

Ben Ekrem'i aday yapacaklarını düşünüyorum yine de. 20 yıldır bekliyor fakat bu bekleyiş bu seçimde son bulacak mı, bunu biliyor mu?
Mansur'u neden yapmıyorlar sizce?
Ben adama geçen Instagram'dan lütfen aday olun kurtarın şu gençliği bile yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…