6'lı Priz Önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar selam.

Masaüstü bilgisayarım için 6'lı priz alacağım. Siyah olması ve anahtarla kapatılıp açılabilir olması gerekiyor. Nasıl adlandırılıyor bilmiyorum ama üstünde tuş olanlardan bahsediyorum. Sürekli fiş çekmek istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir markaya baktım ama 85 lira olduğunu gördüm. Çok fazla değil mi? O kadar vermek istemiyorum.

Kalite arttıkça fiyat da yükselir. 4'lü prize 100 lira verdim, merak edip içini açtım. Alev alma korumasından tutun da kaliteli kablolar ve bağlantı elemanlarını görünce parasının hakkını verdiğini anladım. Çok şey istiyorsunuz ancak çok para vermek istemiyorsunuz. Ucuza aldığınız çoklayıcı o kadar yükü kaldıramayıp alev alırsa zararınız çok daha fazla olur.

Kalite arttıkça fiyat da yükselir. 4'lü prize 100 lira verdim, merak edip içini açtım. Alev alma korumasından tutun da kaliteli kablolar ve bağlantı elemanlarını görünce parasının hakkını verdiğini anladım. Çok şey istiyorsunuz ancak çok para vermek istemiyorsunuz. Ucuza aldığınız çoklayıcı o kadar yükü kaldıramayıp alev alırsa zararınız çok daha fazla olur.

Konuyla alakalı pek bir bilgim olmadığı için zaten orada çok fazla olup olmadığını sordum. Kalite için iyi bir fiyat gerekiyorsa elbette verilir.
Bunun için ne dersiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı