6S Hızlı Biten Şarj

TimurcanK.

Kilopat
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 6S cihazımı garantiye göndermiştim ısınma ve bataryadan dolayı. Bataryayı değiştirdiler pil kapasitesi %100 ancak şarj yine sömürüyor denecek kadar gidiyor hele dışarda LTE kullanıyorsam. PUBG Mobile falan girdiğimde zaten alev atıyor. Bu genel bir şey midir yoksa telefondan kaynaklı mıdır?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum iPhone 7 cihazımın pil sağlığı hızlı düştü diye goturdum 3 ayda 94 oldu sağlığı batarya değişimi yapıldı şimdi %100 ben sadece Instagram kullanmama rağmen somuruyor eskisine gore daha çabuk bitiyor sarj tekrar yollamakta istemiyorum kronik sorunumuz olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil sağlığı % kaç gösteriyor ?
Arka plan da çalışan uygulamarı ayarlardan gereksiz gördüklerinizi kapatın.
Bildirimleri Ayarlardan önemli olmayanları kapatın.
Aman aman fark yaratmasada öncekine binaen fark göreceksiniz.

Aynı sorunu yaşıyorum iPhone 7 cihazımın pil sağlığı hızlı düştü diye goturdum 3 ayda 94 oldu sağlığı batarya değişimi yapıldı şimdi %100 ben sadece Instagram kullanmama rağmen somuruyor eskisine gore daha çabuk bitiyor sarj tekrar yollamakta istemiyorum kronik sorunumuz olabilir.
Anakartla vs. alakalı olabilir mi acaba?
Pil sağlığı % kaç gösteriyor ?
Arka plan da çalışan uygulamarı ayarlardan gereksiz gördüklerinizi kapatın.
Bildirimleri Ayarlardan önemli olmayanları kapatın.
Aman aman fark yaratmasada öncekine binaen fark göreceksiniz.
%100 gözüküyor yapabileceğim her şeyi yaptım şarj gitmiyor telefon tarafından içiliyor.
Ben de 6s kullanmakta ve aynı sorunu yaşamaktayım.
:(

Serviste batarya değişimi yapıldıysa test edilmiştir bataryada sorun olmaz. Cihazda bir sorun varsa da bunu belirtirlerdi. iOS sürümünü güncel kullanın. Apple, iPhone 6s cihazı için kullanım sürelerini şu şekilde açıklamıştı;

Konuşma süresi: 14 saate kadar
İnternet kullanımı: 10 saate kadar
Video oynatma: 11 saate kadar
Ses çalma: 50 saate kadar

1715 mAh kapasiteli bataryaya göre gayet iyi kullanım ömrü sunuyor. 6s cihazını daha önce ben de kullanmıştım ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım. Şarjın yine çok çabuk bittiğini düşünüyorsanız Apple destek bölümünden veya yetkili servislerden destek alabilirsiniz.

Pil ömrü 88 olan iPhone 6 telefonumun şarjı en fazla 3 saat ekran kullanımına yetiyor. Oyun oynarsam 1.5 saat en fazla.
Ben ikinci telefon olarak kullandığım için çok da sorun etmiyorum ama Apple güvenlik için pilleri çok güçsüz tutuyor. Pil ömrü kısa oluyor.

Pil ömrü 88 olan iPhone 6 telefonumun şarjı en fazla 3 saat ekran kullanımına yetiyor. Oyun oynarsam 1.5 saat en fazla.
Ben ikinci telefon olarak kullandığım için çok da sorun etmiyorum ama Apple güvenlik için pilleri çok güçsüz tutuyor. Pil ömrü kısa oluyor.
Kale gibi maaşallah da, güvenlik ile alakasını anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı