6S kullanılır mı?

Recpkt

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar iyi akşamlar. Şu an evde duran 6S var 1 sene yakın idarelik kullanılır mı? 15 serisi almayı düşünüyorum ama 1 sene sonraya alana kadar idarelik kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güncelleme gelmiyor sadece arama için kullanabilirsiniz desek yeridir, YouTube vs dahil inmez telefona (hazırda yüklüyse farklı tabii) sadece konuşmak için kullanırım diyosanız neden olmasın.

Wp, insta, bankacılık vs
Hocam güncelleme gelmiyor sadece arama için kullanabilirsiniz desek yeridir, YouTube vs dahil inmez telefona (hazırda yüklüyse farklı tabii) sadece konuşmak için kullanırım diyosanız neden olmasın.

Wpden ve bankacılıktan emin değilim ancak insta yüklü değilse yine indiremezsiniz hocam. Zamanında 6 kullanıyordum cehennem azabı gibiydi.
12/13 almak istemiyorum 15 ve üstü düşündüğümden dolayı 1 senelik idare etmez mi?

12/13 almak istemiyorum 15 ve üstü düşündüğümden dolayı 1 senelik idare etmez mi?
Hocam idare etmesine eder de biraz sizin sabrınızla alakalı tabi. Jailbreak mevzusu var ama hakim olmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum.

Hocam idare etmesine eder de biraz sizin sabrınızla alakalı tabi. Jailbreak mevzusu var ama hakim olmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum.
Eyw teşekkürler jb bende tam bilmiyorum duruma göre bakacağım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…