Hocam güncelleme gelmiyor sadece arama için kullanabilirsiniz desek yeridir, YouTube vs dahil inmez telefona (hazırda yüklüyse farklı tabii) sadece konuşmak için kullanırım diyosanız neden olmasın.
Wpden ve bankacılıktan emin değilim ancak insta yüklü değilse yine indiremezsiniz hocam. Zamanında 6 kullanıyordum cehennem azabı gibiydi.Wp, insta, bankacılık vs
12/13 almak istemiyorum 15 ve üstü düşündüğümden dolayı 1 senelik idare etmez mi?Wpden ve bankacılıktan emin değilim ancak insta yüklü değilse yine indiremezsiniz hocam. Zamanında 6 kullanıyordum cehennem azabı gibiydi.
Hocam idare etmesine eder de biraz sizin sabrınızla alakalı tabi. Jailbreak mevzusu var ama hakim olmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum.12/13 almak istemiyorum 15 ve üstü düşündüğümden dolayı 1 senelik idare etmez mi?
Eyw teşekkürler jb bende tam bilmiyorum duruma göre bakacağım yineHocam idare etmesine eder de biraz sizin sabrınızla alakalı tabi. Jailbreak mevzusu var ama hakim olmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.