Evet ben de 4 Temmuz'da aldım Almanya'dan 661 Euro'ya yanınında bir de bedava wireless charger için online başvuru yaptım. Son onaylama aşamasına geldi. Telefonun performansına gelirsek kasma yok,donma yok. Google Assistant almanca,ingilizce çalışıyor maalesef.
Açıklamak gerekirse: Samsung Pay yakında Türkiye'ye de gelecek. Çok büyük bir artısı nerdeyse bütün makinelerde çalışıyor Samsung Pay. Onun dışında Güvenli Klasör olayı ve Samsung Pass'i söylemiyorum bile. İris veya Yüz tarayıcı + Parmak izi + PIN kodu ile otomatik giriş yapıyor sitelere. Hesabınızı açık bırakmıyorsanız ve her seferinde email ve şifre girmekten bıktıysanız Samsung Pass irisinizi veya parmak izinizi tarayarak otomatik olarak dolduruyor ve giriş yapıyor. Onun dışında donanım, yazılım, arayüz bakımından da harika telefon. En az 3,4 yıl götürür.
Bu arada kulaklıkları o iphone kulaklıklarından daha iyi AKG den almışlar. Ve iphone'da kulaklık girişi yok onu söyleyeyim aparatla takıyorsunuz kulaklığınızı.
Ve tabii Android'in APK kurma gibi özelliği var. Mesela ben bs.to diye sitenin uygulamasını indirdim Almanca dizi/ film izlemek için. Daha birçok artısı var. Samsung Health kaliteli, kullanıyorum. Telefonun kendi virüs taraması, optimize edicisi var. Gif kaydetme, belli bir kareyi screenshot alma, multiscreen gibi çok özellikleri var. Kamera muhteşem. Ön kamerası on numara. Gece çekimleri de çok iyi. Hyperlapse, slowmotion gibi özellikler de bulunuyor. Arayüz oldukça basitleştirildi. IOS kadar sade oldu diyebiliriz.