6s Yerine 6+ Almak

Selamlar :) iPhone 6s yerine 6 Plus alırsak kamera RAM ve 3D touch dışında nelerden eksik kalırım? Büyük cihazları sevdiğim için 6 Plus'ı tercih ettim. 6s Plus'a bütçem yetmiyor maalesef. Özellik yarıştıracak bir insan değilim ancak özellikle kamera ve RAM kısmı kafamı karıştırıyor. Eğer 6 plus'ı alma kararını verirsem Mart sonunda almayı planlıyorum bir aksilik olmazsa. Eğer aksilik olursa yaza kadar bekleyip 6s Plus için para toplayacağım.

iPhone 6 Plus kamera olarak başarılı bir telefon. 3D Tocuh özelliğinin ne kadar gerekli olduğu tartışılır. 6 ve 6s arasındaki en büyük farkın RAM olduğunu düşünüyorum. Özellikle tarayıcıda çok büyük bir farkı var. iPhone 6 kullanıcısıyım gayet memnunum ve fazlasıyla yeterli. Beklemek istemiyorsanız rahatlıkla iPhone 6 Plus alabilirsiniz.

Kardeşim ben 5-6 aydır kullanıyorum 6+ ama 6s almanı öneririm neden dersen donanım yönünden çok harika 6+ da bu güne kadar her hangi bi sorunla karşılaşmadım bazen güncellemelerden sonra yavaşlıyor sonra yeni bi güncellemeyle hızlanıyor tabi beta güncellemeleri kullandığımı belirtmeliyim

6s+'da bir avantaj olarak optik görsel stabilizasyonu. Kamera titreşimlerini ortadan kaldırmak için fiziksel motor kullanılmış buda daha iyi kamera performansı sağlıyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız hoşunuza gidecek bir özellik

6s+'da bir avantaj olarak optik görsel stabilizasyonu. Kamera titreşimlerini ortadan kaldırmak için fiziksel motor kullanılmış buda daha iyi kamera performansı sağlıyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız hoşunuza gidecek bir özellik
o daha çok foto için değilde video için telefon zaten çok hızlı fotoğraf çekiyor fotoğraf kalitesine etkisi yok optik imaj sabitleyicinin

o daha çok foto için değilde video için telefon zaten çok hızlı fotoğraf çekiyor fotoğraf kalitesine etkisi yok optik imaj sabitleyicinin

Haklısınız bende daha iyi kamera performansı olduğundan bahsettim. Fotoğraf performansı olarakta bir artış olduğunu düşünmekteyim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı