7.000 - 8.000 TL Ekran Kartı ve Monitör Tavsiyesi

s_effa

Kilopat
Daha fazla  
Şuan ki sistemim;
  • AMD Ryzen 7 2700X
  • ASUS Dual GeForce GTX 1060 6GB
  • GIGABYTE X470 AORUS Ultra Gaming
  • KINGSTON HyperX Predator 2x8GB 3200
  • Corsair VS650 Psu
Monitörüm ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

İşlemci ve anakarta göre ekran kartım biraz yetersiz kalıyor gibi düşünüyorum ve daha önce öyle yorumlarda almıştım burada. Maddi olarak uygunken nasıl bir değişim yapabilirim ? Araştırmalarıma göre RTX serisine yada 1080' lere çıkarsam monitör ve PSU değişmem gerekiyor gibi gözükmekte. Sistemi oyun + Twitch yayını için kullanacağım. Sizce ne yapmalı? Ortalama 7-8 bin civarı bütçe mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rtx 2060 alarak yoluna devam edebilirsin. Güç kaynağı ve monitör yeterli değiştirmene gerek yok. Okuduğum ve izlediğim analizlere göre 2060 çok tercih edilen bir kart olmuş o yüzden için rahat olsun.

Rtx 2060 alarak yoluna devam edebilirsin. Güç kaynağı ve monitör yeterli değiştirmene gerek yok. Okuduğum ve izlediğim analizlere göre 2060 çok tercih edilen bir kart olmuş o yüzden için rahat olsun.
Peki neden Rtx 2060 ? Diğer parçaları değişmemek için mi ? 1080 değilde neden 2060 ? Yada neden 2070 ve 2k monitör değil ? Benim için önemli olan cevaplar bunlar aslında. İşlemci ve anakartımla en randımanlı çalışacak sistemi arıyorum aslında. Bütçe çok sıkıntı değil dediğim gibi.

Kardeşim ekran lazımsa 144 hz mesaj atabilirsin bana instagram dan veya başka biyerden elimde 1 aylık benq 144 hz xl2411 monitör var garantisi kutusu herşeyi var faturası filan.

Kardeşim ekran lazımsa 144 hz mesaj atabilirsin bana instagram dan veya başka biyerden elimde 1 aylık benq 144 hz xl2411 monitör var garantisi kutusu herşeyi var faturası filan.
Teşekkür ederim düşünmüşsün sağolasın da monitörümü belirtmiştim mesajımda. ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz. Bir farkı yok yani. 2k veya 4k ya geçmem gerekirse diye öneri istedim.

Peki neden Rtx 2060 ? Diğer parçaları değişmemek için mi ? 1080 değilde neden 2060 ? Yada neden 2070 ve 2k monitör değil ? Benim için önemli olan cevaplar bunlar aslında. İşlemci ve anakartımla en randımanlı çalışacak sistemi arıyorum aslında. Bütçe çok sıkıntı değil dediğim gibi.
Neden 2060? Çünkü fiyat olarak da performans olarak da mükemmel bir kart. Zaten çok tercih edilen bir kart olduğunu söylemiştim. Diğer parçaları değiştirmene gerek yok ama daha bilgili arkadaşları da dinleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı