En son alternatif olarak MSI modelini gönderdim. Çıkmasam daha iyi olacak gibi.
En son alternatif olarak MSI modelini gönderdim. Çıkmasam daha iyi olacak gibi.
Çokta özelliksiz bir anakart alarak yenileme süremi daraltmak istemiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.Wi-Fi lazımsa bunun Wi-Fi modeli var 200TL farkla.
Ucuz alternatif olarak bu ve
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pek anakarta abanmayıp başka bir şeyler alabilirsin hocam B650M r işini görür.
Çok da özelliksiz bir anakart alarak yenileme süremi daraltmak istemiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Colorful B650M Plus v14 satın almıştım, şu anda iade süreci için beklemedeyim.M Plus öyle sayilmaz k ucuz diye attım zaten.
Aynı sorunu yaşayan kullanıcıların yorumlarını çeşitli sosyal mecralarda okumuştum. Tabi gayet memnun olanlarda mevcut. Teknolojik ürün neticesince, şansıma bu şekilde denk gelmiş olabilir.Colorful sıkıntılımı ya ilk defa duyuyorum herkese öneriliyor bende anakart önerisi istemiştim banada colorful önerdiler (daha almadım)
Aynı sorunu yaşayan kullanıcıların yorumlarını çeşitli sosyal mecralarda okumuştum. Tabii gayet memnun olanlarda mevcut. Teknolojik ürün neticesince, şansıma bu şekilde denk gelmiş olabilir.
Colorful sıkıntılımı ya ilk defa duyuyorum herkese öneriliyor bende anakart önerisi istemiştim bana da Colorful önerdiler (daha almadım)