7.000₺ AM5 anakart önerisi

Bütçe
7000

Braki

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / G.Skill RipjawsV Red 8x4 GB 3000MHz / Gigabyte B550 Gaming X V2 / ASUS Dual Radeon RX 6750 XT / Corsair VS650 650W 80+ PSU / Kingston 500GB SNV2S/500G
RAM
Lexar Thor 2x16 6000MHz
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba,

Yeni topladığım DDR5 sistemimde anakart tek eksik parça olarak kaldı. Anakartta dahili bir Wi-Fi bağlantısı olmasını istiyorum fakat “Wi-Fi yok ama bu kesin alınır.” diyeceğiniz bir anakartı da tercih edebilirim.

Kullanım amacım CS2 oynamak üzerine, başka hiçbir oyun oynamıyorum desem yeridir. Araştırmalarım sonucunda 7.000₺ olarak ön gördüğüm bütçeme uygun ya da biraz üzerinde birkaç anakart buldum fakat fikir birliği sağlamak adına sizlere de sormak istedim.

GIGABYTE B650M GAMING WIFI6E (6.379₺)

GIGABYTE B650 EAGLE AX (7.149₺)

Asus Prime B650M-A WIFI (7.593₺)

MSI PRO B650M-A WIFI (7.813₺)

İşlemci: Ryzen 5 7600.
Ekran Kartı: Asus Dual RX 6750 XT.
Ram: Lexar Thor RGB 2x16 6000 MHz.
Güç Kaynağı: Cooler Master 650W.

En son alternatif olarak MSI modelini gönderdim. Çıkmasam daha iyi olacak gibi. :)

Wi-Fi lazımsa bunun Wi-Fi modeli var 200TL farkla.
Ucuz alternatif olarak bu ve

Pek anakarta abanmayıp başka bir şeyler alabilirsin hocam B650M r işini görür.

Son düzenleme:
Wi-Fi lazımsa bunun Wi-Fi modeli var 200TL farkla.
Ucuz alternatif olarak bu ve

Pek anakarta abanmayıp başka bir şeyler alabilirsin hocam B650M r işini görür.
Çokta özelliksiz bir anakart alarak yenileme süremi daraltmak istemiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

M Plus öyle sayilmaz k ucuz diye attım zaten.
Colorful B650M Plus v14 satın almıştım, şu anda iade süreci için beklemedeyim.

Olumsuz yorumu çok olmasına rağmen kendi adıma riske girerek fiyatının üstünde bir donanıma sahip diye Colorful anakart satın aldım. Sistemi eksiksiz şekilde kurdum ama günlerce tüm yöntemleri denememe rağmen görüntü alamadım.

Amacım marka kötülemek değil, her markada başımıza gelebilecek hadiseler ama yine de kullanıcı yorumlarını dikkate alıp riske girmemek gerekiyormuş onu öğrendim. :)

Colorful sıkıntılımı ya ilk defa duyuyorum herkese öneriliyor bende anakart önerisi istemiştim banada colorful önerdiler (daha almadım)

Colorful sıkıntılımı ya ilk defa duyuyorum herkese öneriliyor bende anakart önerisi istemiştim banada colorful önerdiler (daha almadım)
Aynı sorunu yaşayan kullanıcıların yorumlarını çeşitli sosyal mecralarda okumuştum. Tabi gayet memnun olanlarda mevcut. Teknolojik ürün neticesince, şansıma bu şekilde denk gelmiş olabilir.

Aynı sorunu yaşayan kullanıcıların yorumlarını çeşitli sosyal mecralarda okumuştum. Tabii gayet memnun olanlarda mevcut. Teknolojik ürün neticesince, şansıma bu şekilde denk gelmiş olabilir.

Muhtemelen sorunlu anakart denk gelmiş ya da uyum sorunu falan olmuştur sağlık olsun.

Colorful sıkıntılımı ya ilk defa duyuyorum herkese öneriliyor bende anakart önerisi istemiştim bana da Colorful önerdiler (daha almadım)

Donanımi fiyata göre yüksek hiç sorun yaşayanı forumda görmedim gönderilen ürünlede alakali olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı