İyi sosyaller. Kendimi bildim bileli 60Hz bir monitör kullanıyordum ve artık bir değişiklik yapma vakti geldi. Sadece oyun oynadığımdan ghosting sorunu olmayan, Hz değeri de mümkünse yüksek olan bir monitör arıyorum. Bütçem 7K'ya kadar çıkabilir.
İyi sosyaller. Kendimi bildim bileli 60Hz bir monitör kullanıyordum ve artık bir değişiklik yapma vakti geldi. Sadece oyun oynadığımdan ghosting sorunu olmayan, Hz değeri de mümkünse yüksek olan bir monitör arıyorum. Bütçem 7K'ya kadar çıkabilir.
İyi Sosyaller. Kendimi bildim bileli 60Hz bir monitör kullanıyordum ve artık bir değişiklik yapma vakti geldi. Sadece oyun oynadığımdan ghosting sorunu olmayan, Hz değeri de mümkünse yüksek olan bir monitör arıyorum. Bütçem 7K'ya kadar çıkabilir.
Arkadaşın istedigi çözünürlügün vs. pek bir önemi yok burada. En önemli etken ekran kartıdır. Sırf arkadaş istiyor diye,1050 Ti ekran kartına ben 2K veya 4K monitor tavsiye etmem.
Arkadaşın istedigi çözünürlügün vs. pek bir önemi yok burada. En önemli etken ekran kartıdır. Sırf arkadaş istiyor diye, 1050 Ti ekran kartına ben 2K veya 4K monitor tavsiye etmem.
Aoc 27" C27G2ZU 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun