7.000₺ bütçeye 5K monitör önerisi

Sodik

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Kendimi bildim bileli 60Hz bir monitör kullanıyordum ve artık bir değişiklik yapma vakti geldi. Sadece oyun oynadığımdan ghosting sorunu olmayan, Hz değeri de mümkünse yüksek olan bir monitör arıyorum. Bütçem 7K'ya kadar çıkabilir.

İyi Sosyaller. Kendimi bildim bileli 60Hz bir monitör kullanıyordum ve artık bir değişiklik yapma vakti geldi. Sadece oyun oynadığımdan ghosting sorunu olmayan, Hz değeri de mümkünse yüksek olan bir monitör arıyorum. Bütçem 7K'ya kadar çıkabilir.

5K yazmışsınız ama 5K diye çözünürlük bilmiyorum. Mümkünse istediğiniz çözünürlüğü tekrar yazar mısınız?

Ekran kartım 4060 Ti dostlar. Ayrıca 5-7k arası bir bütçem olduğunu anlatmak istedim kusura bakmayın.

1080p;
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 180 Hz 0.5ms

Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 240 Hz 1 ms.

Sırf 1440p için 144 Hz monitore 7-8k vermenizi mantıklı bulmadıgım için, önermek istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı