7.000 ile 10.000TL Civarı Sistem tavsiyesi

Dr.Mellon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, elimde olan Ryzen sistemimi satmaya karar verdim yeni bir kasa toplamak istiyorum bana 7.000TL ile ayrı 10.000 bütçe ile ayrı bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Sizin doğrultularınız yönünde sistemi toplayacağım. Sistemi Intel ve NVIDIA ikilisi olarak toplamak istiyorum AMD istemiyorum önermezseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.

Not olarak hem oyun hem genel kullanım için olursa sevinirim.

Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da
Şahsen 11. nesil ve RTX 3000'i beklerdim ya da 10700F'in stoklara gelmesini falan şuan yeni çıkmış işlemci ve çok iyi.

Yaklaşık 11000 TL oldu ama i7 9700 ve 2070 Super sığdırdım. Ama üstte arkadaşın da dediği gibi 3000 serisini beklesen daha güzel olur.

Son düzenleme:
Monitör dahil mi?

Monitörüm mevcut belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Teşekkür ederim hocam not aldım bunu.

Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da
Şahsen 11. nesil ve RTX 3000'i beklerdim ya da 10700F'in stoklara gelmesini falan şuan yeni çıkmış işlemci ve çok iyi.

Teşekkür ederim hocam güzel sistem not aldım bunuda ama biraz daha yükseltip uzunca bir süre masraf etmek istemiyorum bir arkadaşım şunları da önerdi işlemci ve ekran kartı olarak aşağıdakileri alabilirsin diyor sizce iyimi kötümü yoksa gereksiz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı