7.000₺ sistem tavsiyesi

Bütçe
7000
Sistem kesinlikle berbat. Kasa mesh değil ve kalitesiz. Güç kaynağı berbat. Anakart en düşük seri ve oyun amaçlı değil. İşlemci oyun için pek iyi değil. Daha iyileri var. Bu bütçeye RX 570 kesinlikle anlamsız. Linkini verdiğiniz sistem kat kat daha iyidir.

Anakart benim istediğim işlemciyi ve aldığım RAM'i destekledikten sonra eski olmasının ne gibi zararı var? Daha sonradan upgrade edeceğim bir sistem değil, kasanın mesh olup olmaması zaten kimseyi ilgilendirmiyor. Burada benim merak ettiğim bu bütçe içerisinde işlemci ve ekran kartı dengesini sağlamak. PSU için alternatiflere de bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart benim istediğim işlemciyi ve aldığım RAM'i destekledikten sonra eski olmasının ne gibi zararı var? Daha sonradan upgrade edeceğim bir sistem değil, kasanın mesh olup olmaması zaten kimseyi ilgilendirmiyor. Burada benim merak ettiğim bu bütçe içerisinde işlemci ve ekran kartı dengesini sağlamak. PSU için alternatiflere de bakıyorum.
Kasanın mesh olması seni ilgilendirmiyor belki ama emin ol bileşenleri ilgilendiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı