ErenSIRMALI
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar, Claud Butler'ın Black hawk modelini kullanıyorum (Temsili olarak internette fotoğraf bulamadım ondan dolayı kendimi paylaştım :d (Umarım yasak değildir alakalı bir madde bulamadım yasaksa özür dilerim moderatör
)). Artık boyuma göre küçük olduğunu düşünüyorum (bayağı komik duruyorum üstünde) ve üstüne üstlük artık eskiyip paslanmasıyla birlikte yeni bisiklet alma vakti geldiğini düşünüyorum ancak bana hangi marka model ve jant gerektiğini bilmiyorum. Genelde şehir içi ve okula gidişte vs kullanıyorum ancak kazdağlarına çıkma ve downhill gibi istek ve planlarım var. Ondan dolayı dağ bisikleti almam gerektiğini düşünüyorum. Bütçe olarak 5-7K arasında bütçem var ve boyum 1.86, yaşım 18. Bana ne önerirsiniz?
Ekstra olarak bisikletimi yaklaşık olarak ne kadar fiyata satmam gerekiyor? İnternette modelini bulamadığım için örnek fiyat bulamadım.
Ekstra olarak bisikletimi yaklaşık olarak ne kadar fiyata satmam gerekiyor? İnternette modelini bulamadığım için örnek fiyat bulamadım.