Merhaba dostlar, bisiklet almak istiyorum. Boyum 1.85, kilom 90. Pek şehirlik bir yerde yaşamıyorum, genelikle çakıl falan. Max 7K olarak belirledim ama arttirabilirim duruma göre. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Xc 100'üm vardı. Malzeme kalitesi berbattı. Kullanılan frenler dandikti çabucak erimişti. Ayaklığı kırılmıştı durduk yerde. Çok dandik bir zinciri vardı. Bakımını yapmama rağmen sürekli atıp duruyordu. Bir gün bisiklet grubuyla yola çıkmıştım ve zincir kopmuştu. O olaydan sonra satmıştım. Bu bisiklete bulaşmayın derim. Xc 100'den sadece başlangıç bisikleti olur.
XC 100'üm vardı. Malzeme kalitesi berbattı. Kullanılan frenler dandikti çabucak erimişti. Ayaklığı kırılmıştı durduk yerde. Çok dandik bir zinciri vardı. Bakımını yapmama rağmen sürekli atıp duruyordu. Bir gün bisiklet grubuyla yola çıkmıştım ve zincir kopmuştu. O olaydan sonra satmıştım. Bu bisiklete bulaşmayın derim. XC 100'den sadece başlangıç bisikleti olur.
XC 100'üm vardı. Malzeme kalitesi berbattı. Kullanılan frenler dandikti çabucak erimişti. Ayaklığı kırılmıştı durduk yerde. Çok dandik bir zinciri vardı. Bakımını yapmama rağmen sürekli atıp duruyordu. Bir gün bisiklet grubuyla yola çıkmıştım ve zincir kopmuştu. O olaydan sonra satmıştım. Bu bisiklete bulaşmayın derim. XC 100'den sadece başlangıç bisikleti olur.