Arkadaşlar, liseye geçeceğim için laptop almak istiyorum. Masaüstü almam gerekse zaten alırım lütfen o paraya masaüstü toplarsın gibi şeyler demeyin. İhtiyaçlarım doğrultusunda kendi yararıma olacak en iyi Laptop'u seçmek istiyorum. Öncelikle hem okul-ödev için kullanacağım. Ayrıca boş zamanlarımda çok fena oyun oynarım, o yüzden oyun da oynatacak bir şey olmalı. Bütçe 7.000 TL'yi geçmezse iyi olur. Şimdiden herkese teşekkürler.
Huawei Matebook D15 Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bunu almanızı öneririm hocam.Bütçenizle alabileceğiniz en yüksek özellikli laptop budur ama yarın sabaha kadar bile stokları tükenebilir mümkün olduğunca hızlı alın bir dahaki stok güncellemsinde fiyatı zamlanabilir.
Huawei Matebook D15 Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bunu almanızı öneririm hocam.Bütçenizle alabileceğiniz en yüksek özellikli laptop budur ama yarın sabaha kadar bile stokları tükenebilir mümkün olduğunca hızlı alın bir dahaki stok güncellemsinde fiyatı zamlanabilir.
120 Hz monitör 1650 re ve 10300H tadından yenmez RAM ve SSD takviyesini ileriki zamanlarda yapabilirsin 2 SSD HDD 1 RAM slotu var fazladan. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum aslında ama kara cumayı veya Monster'ın işbirliği yapmasını beklemeni tavsiye ederim. Paranı dolarla bekletirsen daha da iyi olur şimdiden hayırlı olsun