7.000 TL Dizüstü bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan baraj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 678
Bana kalırsa hem kendi attığıma hem de üstteki arkadaşın söylediklerine göre çok daha mantıklı bir model var

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/

120 Hz monitör 1650 re ve 10300H tadından yenmez RAM ve SSD takviyesini ileriki zamanlarda yapabilirsin 2 SSD HDD 1 RAM slotu var fazladan. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum aslında ama kara cumayı veya Monster'ın işbirliği yapmasını beklemeni tavsiye ederim. Paranı dolarla bekletirsen daha da iyi olur şimdiden hayırlı olsun :)

*Düzeltme* benim önerdiğim model yerine arkadaşın önerdiği Monster Abra A7 V12.1 Intel Core i5 .10300H 8GB 250GB SSD Fiyatı almak çok daha mantıklı aynı özelliklerin üstüne 17, 3" ekran boyutu ve Hepsiburada'dan olduğu için 12ayda daha ucuz oluyor *Düzeltme bitti*
Bende 6799TL'lik 9300H 1650 256 GB SSD'li 60Hz ekranlı modeli almayı düşünüyorum alınır mı?
Kesinlikle fiyatına değer ama bütçeyi arttırabilirsen dediğim gibi diğer modeller daha karlı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı