7.000 TL Minecraft için sistem toplama

Yabugg

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda PC alacağım. Bütçe 7000TL genelde Minecraft oynayacağım fakat sistem önerisi lazım. Hala seçemedim FPS yaklaşık en az 150 FPS yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Güncel bir sistem topladım. Sistemi sonraki yıllarda da kullanabilmen ve parça fiyatlarının da uyguna gelmesi için şöyle bir sistem önereyim.
500W'lık bir Güç Kaynağı
Anakart
İşlemci
Ram (şimdilik 2 tane al 2x4'ten toplam 8 GB olsun)
Ekran kartı olarak sıfır GTX 750 öneriyorum. (daha uyguna ikinci el başka bir ekran kartı da bakabilirsin.) Turbox alınmaz diyenler çıkar şimdi, onlara istinaden şu videoyu bırakıyorum.
Bu beşli 6710 küsur tutuyor. Herhangi ikinci el boş bir kasa bulsan işini görür monitörü de kalan parayla bulabileceğini ümit ediyorum.
Depolamayı da istediğin gibi ayarla ister SSD ister HDD.

Öncelikle selam. Güncel bir sistem topladım. Sistemi sonraki yıllarda da kullanabilmen ve parça fiyatlarının da uyguna gelmesi için şöyle bir sistem önereyim.
500W'lık bir Güç Kaynağı
Anakart
İşlemci
Ram (şimdilik 2 tane al 2x4'ten toplam 8 GB olsun)
Ekran kartı olarak sıfır GTX 750 öneriyorum. (daha uyguna ikinci el başka bir ekran kartı da bakabilirsin.) Turbox alınmaz diyenler çıkar şimdi, onlara istinaden şu videoyu bırakıyorum.
Bu beşli 6710 küsur tutuyor. Herhangi ikinci el boş bir kasa bulsan işini görür monitörü de kalan parayla bulabileceğini ümit ediyorum.
Depolamayı da istediğin gibi ayarla ister SSD ister HDD.
İşlemci olarak geri kalsa da 8x2 RAM ile çok daha iyi olur.

Yakın zamanda PC alacağım. Bütçe 7000TL genelde Minecraft oynayacağım fakat sistem önerisi lazım. Hala seçemedim FPS yaklaşık en az 150 FPS yeterli.

Aşşadan M.2 SSD al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı