7.000 TL R5 2600 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
7.000

Yusuko

Hectopat
Aklımda Intel veya Sparkle ARC750 var. Sizin fikirlerinizi de alabilirim. 2. ele bulaşmak istemiyorum, ayrıca Intel ve Sparkle aynı fiyata gelmişler, hangisi daha iyi olur merak ediyorum.

İşlemci: R5 2600.
Ekran kartı: GTX 550 Ti.

Öncelikle elindeki işlemci ile biosunu güncelle ardından 4-5k arasına rx6600al. Sonra işlemcini satıp 5600 aldın mı on numara sistemin olur.

Öncelikle elindeki işlemci ile BIOS'unu güncelle ardından 4-5k arasına RX6600AL. Sonra işlemcini satıp 5600 aldın mı on numara sistemin olur.

RX6600 darboğaz yapacağı için mi işlemci öneriyorsunuz?

Öncelikle elindeki işlemci ile BIOS'unu güncelle ardından 4-5k arasına RX6600AL. Sonra işlemcini satıp 5600 aldın mı on numara sistemin olur.

Ayrıca RX6600 4-5 bin arası mı?

RX6600 darboğaz yapacağı için mi işlemci öneriyorsunuz?

Ayrıca RX6600 4-5 bin arası mı?
Evet bu yüzden bu şekilde söyledim. 4-5K arasına bulursun. Sadece sağlam araştırma yapman lazım.
Sarı sitede sayfayı yenileyip uygun fiyatlı ürünleri anında çeken insanlar var. Bunlar olmasa zaten çok rahat bulursun.

Evet bu yüzden bu şekilde söyledim. 4-5k arasına bulursun. Sadece sağlam araştırma yapman lazım.
Sarı sitede sayfayı yenileyip uygun fiyatlı ürünleri anında çeken insanlar var. Bunlar olmasa zaten çok rahat bulursun.

Hocam 2 el bulaşmak istemiyorum dedim hem de iki parçayı yenileyebilecek kadar bütçem yok çok mu fazla darboğaz eder bu ekran kartı? Veyahut bu bütçeye darboğaz problemi yaşatmayacak başka ekran kartı önerir misin?

Hocam 2 el bulaşmak istemiyorum dedim hem de iki parçayı yenileyebilecek kadar bütçem yok çok mu fazla darboğaz eder bu ekran kartı? Veyahut bu bütçeye darboğaz problemi yaşatmayacak başka ekran kartı önerir misin?
2. el istemiyorsan tek seçeneğin sanırım dediğin ürün. Darboğaz da yapacak. Yani karttan tam verim alamayacaksın.
Bu tercihin bana göre mantıksız olur fakat sen karar veriyorsun ben bir şey diyemem.

2. el istemiyorsan tek seçeneğin sanırım dediğin ürün. Darboğaz da yapacak. Yani karttan tam verim alamayacaksın.
Bu tercihin bana göre mantıksız olur fakat sen karar veriyorsun ben bir şey diyemem.

Darboğazı üstün körü duydum parçalara bir zararı oluyor mu? Veya sadece ekran kartından tam verim almamamı sağlıyor? Başka bir seçeneğim yok ise alacağım ve idare edeceğim çok performans kaybı yaşar mıyım AAA oyunlar için alacak idim.

https://shbd.io/s/2j0EyONY sarı siteyi yenilerken karşıma çıktı bunlardan mı bahsediyordunuz?

https://shbd.io/s/2j0EyONY sarı siteyi yenilerken karşıma çıktı bunlardan mı bahsediyordunuz?

Son düzenleme:
Darboğazı üstün körü duydum parçalara bir zararı oluyor mu? Veya sadece ekran kartından tam verim almamamı sağlıyor? Başka bir seçeneğim yok ise alacağım ve idare edeceğim çok performans kaybı yaşar mıyım AAA oyunlar için alacak idim.
Parçalara zararı yok. Ekran kartından sadece tam verim alamazsın. 2060-2060s besleyebiliyor maximum bu işlemci. Tahmin ediyorum yaklaşık 15%20 darboğaz olur. Oyundan oyuna değişir bu durum.
En yüksek grafiklerde oynarsan ekran kartına yükü verirsin. Tabi yine darboğaz olur fakat en iyi şekilde böyle ekran kartından verim alırsın.

Bunlardan bahsediyorum evet. Bu fiyata rx6600xt denk getirirsin.

Parçalara zararı yok. Ekran kartından sadece tam verim alamazsın. 2060-2060S besleyebiliyor maximum bu işlemci. Tahmin ediyorum yaklaşık 15%20 darboğaz olur. Oyundan oyuna değişir bu durum.
En yüksek grafiklerde oynarsan ekran kartına yükü verirsin. Tabii yine darboğaz olur fakat en iyi şekilde böyle ekran kartından verim alırsın.

Bunlardan bahsediyorum evet. Bu fiyata RX 6600 XT denk getirirsin.

Bunu direkt alabilirim XT daha iyi ve bulunur diyorsanız XT yakalamaya çalışayım bütçe olunca da işlemciyi yükseltirim hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı