7.000 TL sistem toplama

Halil Aydin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kardeşime bu bütçede bir bilgisayar + monitör lazım. Elimizde fare klavye kulaklık var, bunun dışında PC için başka bir alet yok. Almamız gereken ne varsa 7K 7.5k bütçe arasında. En azından bir "Witcher 3" oynatacak düzeyde bir bilgisayar alabiliyor muyuz? Yoksa daha fazla mı bütçe gerekir? Eğer bu bütçeye Witcher düzeyinde toplayabiliyorsak yardımcı olursanız sevinirim. :)

Buna bir bakın.

Arkadaşlar fikirlerini belirtmiş yorumlarda (Bazıları gereksiz yorum yapmış tabii). Siz de araştırıp değerlendirirsiniz.

Buna da bakarsınız.

Buna bir bakın.

Arkadaşlar fikirlerini belirtmiş yorumlarda (Bazıları gereksiz yorum yapmış tabii). Siz de araştırıp değerlendirirsiniz.

Buna da bakarsınız.
kasa olarak tamam da monitör de lazim

aynen bütçeye uygun olmasi icin o yuzden sordum o fiyata witcher açan kasa toplanir mi diye
RDR2 de oynatır ama şimdi 1000 lira daha verip 4 yıllık bir PC almak var 1000 lira daha az verip 2 sene sonra 1080P'de oynanmıyor demek var. Yerinde olsam 1660S'li sistemi alır bir de ikinci el bir 1080P monitör alırdım. Yok illa alacağım dersen de yapacak bir şey yok. Arkadaşın attığı fena değil ama dediğim gibi 2 sene sonra pişman olursun belki seneye de pişman edebilir. W3'ü ultrada oynatır tabii şimdi.

RDR2 de oynatır ama şimdi 1000 lira daha verip 4 yıllık bir PC almak var 1000 lira daha az verip 2 sene sonra 1080P'de oynanmıyor demek var. Yerinde olsam 1660S'li sistemi alır bir de ikinci el bir 1080P monitör alırdım. Yok illa alacağım dersen de yapacak bir şey yok. Arkadaşın attığı fena değil ama dediğim gibi 2 sene sonra pişman olursun belki seneye de pişman edebilir. W3'ü ultrada oynatır tabii şimdi.
hmmm senin attiğin kasalara göre o zaman monitör onerir misin? bakalim cikarabilirsek para dedigin gibi yapalim

hmmm senin attiğin kasalara göre o zaman monitör onerir misin? bakalim cikarabilirsek para dedigin gibi yapalim
Şey dostum Letgo'da sahibinden'de ucuz 1080P monitörler var 3-4 ay idare etsin yeter geri satar üstüne koyar istediğin şeyi alırsın. Ben Kilis'te yaşıyorum arada bir denk geliyor 300-500 arası HDMI olmazsa dönüştürücü vs idare edersin. Önce monitör bulma ihtimaline bak ondan sonra kasaya odaklan.

Şey dostum Letgo'da sahibinden'de ucuz 1080P monitörler var 3-4 ay idare etsin yeter geri satar üstüne koyar istediğin şeyi alırsın. Ben Kilis'te yaşıyorum arada bir denk geliyor 300-500 arası HDMI olmazsa dönüştürücü vs idare edersin. Önce monitör bulma ihtimaline bak ondan sonra kasaya odaklan.
o kasaya yorumlarda işlemci degiştirilmesi lazim demişler kasa 7k'ydi galiba uzerine az koysak ne işlemciyle daha iyi oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı