Ürün fiyatını hak eden bir ürün tercih de ediliyor satışları durumuda iyi ama evet birkaç tane gerçek hayatta ve internet tarayıcısı üzerinde şikayet gördüm ama doğru mu bilmiyorum çok övülüyor az kişi şikayet ediyor.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
FGG Madlions MAD 68 - limited amber pro switch - sarı siyah -- 2650₺
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...
wraithesports.com
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse - plus - beyaz -- 1750₺
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
ATK Mercury I eSports Kulaklık - beyaz -- 2850₺
Total -- 7250₺
Kulaklığı kulak üstü düşünüyorum, özellikle renk beyaz ya da siyah. Klavye gri switch %100 olmasın, masam küçük çünkü. Mouse olarak şöyle bir şey düşündüm: VXE R1 Wireless Mouse yine önerilerinizi beklerim.
Klavye olarak kesinlikle bunu alın kendim 5 ay deneyimledim ve hala kullanıyorum bir arkadaşımada aldırdım çok iyi hem kablosuz olmasıyla (Bluetooth, ve 2.4G dongle) hem hot switch olmasıyla hem brown switch olmasısla bir sürü değistirilebilir ve kendinde uapabilecegin renk modlariyla programi üzerinden makro bile yapabildiğin çok çok iyi bir klavye.
Bu kulaklık bütçeni dolduruyor gibi ama bu kulaklıkdan o kadar tatmin olursunki yazılımı üzerinden o kadar çeşitli ayar yapabiliyorsunki içeri giren ve çıkan mikrofonuyla dışarıda kullanmak için çok iyi ve mokrofonu o kadar kaliteliki 5 6k lık mikrofonların sesini sana veriyor
Klavye olarak kesinlikle bunu alın kendim 5 ay deneyimledim ve hala kullanıyorum bir arkadaşımada aldırdım çok iyi hem kablosuz olmasıyla (Bluetooth, ve 2.4G dongle) hem hot switch olmasıyla hem brown switch olmasısla bir sürü değistirilebilir ve kendinde uapabilecegin renk modlariyla programi üzerinden makro bile yapabildiğin çok çok iyi bir klavye.
Bu kulaklık bütçeni dolduruyor gibi ama bu kulaklıkdan o kadar tatmin olursunki yazılımı üzerinden o kadar çeşitli ayar yapabiliyorsunki içeri giren ve çıkan mikrofonuyla dışarıda kullanmak için çok iyi ve mokrofonu o kadar kaliteliki 5 6Klık mikrofonların sesini sana veriyor.
Sadece attığınız kulaklık bile direkt tüm bütçeyi harcıyor diğer ekipmanları nasıl alacak bu adam? 5060 vs 9060 konusuna 5080 al demek gibi bir şey olmuş yaptığınız.