7.000 TL'ye kadar ekipman önerisi

ok iyi ve mokrofonu o kadar kaliteliki 5 6k lık mikrofonların sesini sana veriyor
Hocam zaten o bütçedeki miklerden daha pahalı bi zahmet versin

Hocam herkesin fikirleri değerli ama tavsiye ettiğiniz ürünler bu bütçede mantıklı değil attığınız kulaklık adamın bütün bütçesini bitiriyor zaten

Ek olarak steelseriesin çoğu ürünün tavsiye etmem hepsinde logoya para ödetiyolar her türlü ss ürünlerinin yerine aynı fiyatta daha iyi ürünler oluyo

Zaten başta belirttim bütçesini aştığını belirtmemiş olsam söylediğiniz şeyi anlıyacağım, bütcesinin büyük bir kısmını dolduruyor onu ben de biliyorum ama belki kulaklığa ihtiyacı var ve dışarıdada kullanacak ve hem dışarıda kullanmaya uygun hem de tam oyuncu kulaklığı olması sebebiyke önerdim hayat kriterleri karar verir kim bilir belki de gerçekten ihtiyacı vardır yani.

Sadece attığınız kulaklık bile direkt tüm bütçeyi harcıyor diğer ekipmanları nasıl alacak bu adam? 5060 vs 9060 konusuna 5080 al demek gibi bir şey olmuş yaptığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…