7.000 TL'ye monitör önerisi

27 inçden büyük alınmaz gereksiz büyük olur.

Masam 200cm 80cm küçük kalmasından çekindiğim için demiştim hocam.

Gamepower da iyi monitör bu arada ikisinden birini alabilirsiniz.

Bilmiyorum hocam aynı gibi ikisi de sadece panel üreticisi farklı.

Gamepower'ın bu modeli iyiymiş bu arada.

Bende beğendim ve ucuz.

2K için 27 inç ideal hocam. Bütçedeki en mantıklı seçenek bu.

Hocam peki aynı özelliklere sahip Curved var mı çünkü bunlarda asansör sistemi ile yukarı aşağı yapamıyorsunuz ya da dikey yapamıyorsunuz ve yanılmıyorsam hoparlör bulunmuyor. @muratscd hocam sizinde bilginiz var mı acaba?

Gamepower'ın bu modeli iyiymiş bu arada.

Özellik bakımından çok daha üstün kalıyor KTC'de hoparlör yok bunda var vs.

Son düzenleme:

Tam bir bilgim yok maalesef ama bilgisi olan birini tanıyorum @bluerr

Curved için VA bakman lazım. Giriş seviyede kaliteli VA göremedim, MSI'ın birkaç modeli var ancak incelemesi yok ve güven vermiyor. VA panellerin büyük birçoğunluğunda ghosting fazla, haliyle incelemesi bulunmayan VA monitörler risk almaya değmez. Aslında direkt incelemeye bakmadan monitör alınmamalı ancak VA panel ise ekstra dikkat edilmesi gerekiyor.

İyisi efsane ama kötüsü de berbat bir panel türü. Ortası pek yok.

Anladım hocam Curved seçeniğini eliyorum o zaman 7500 TL bütçe ile yukarı aşağı şekilde dik vs. yapan neler var şu an baktığım benim Lenovo R27FC-30 var gamepowder Sonic T80 var bir de bütçemi Max 8000 yaparım çünkü 9600 toplam bütçem var 1600 TL klavye ve fareye kalsın.

Gamepower T80 veya KTC alabilirsin monitör kolu ile kullanırsan daha rahat gelir.
Geri kalan parayı ekipmanlara yatırım yapabilirsin.

Gamepower T80 veya KTC alabilirsin monitör kolu ile kullanırsan daha rahat gelir.
Geri kalan parayı ekipmanlara yatırım yapabilirsin.

Almışken en iyi monitoru almak için demiştim ancak inanılmaz bir fark olmicaksa sizin dediğiniz daha mantıklı.

Duvara mı sabitliyoruz hocam bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…