Ben KTC tercih ederdim.Almışken en iyi monitoru almak için demiştim ancak inanılmaz bir fark olmicaksa sizin dediğiniz daha mantıklı.
Duvara mı sabitliyoruz hocam bunu.
Renklere öncelik veriyorsan gamepower uygun olur.
Yok hocam masaya.
Ben KTC tercih ederdim.Almışken en iyi monitoru almak için demiştim ancak inanılmaz bir fark olmicaksa sizin dediğiniz daha mantıklı.
Duvara mı sabitliyoruz hocam bunu.
Ben KTC tercih ederdim.
Renklere öncelik veriyorsan Gamepower uygun olur.
Yok hocam masaya.
Eki Görüntüle 2523964
Masaya ise mükemmel hocam KTC tercihiniz neden hocam hoparlör bulunmuyor onun dışı olarak KTC neden daha üstün merakımdan soruyorum.
Kontrast oranı açısından T80, KTC’ye göre düşük kalıyor, KTC daha yüksek kontrast sunuyor. Renk gamutu konusunda ise T80, KTC’den biraz daha üstün. Hoparlör mevzusu sizin için önemliyse, T80 sizi daha çok memnun edecektir.Masaya ise mükemmel hocam KTC tercihiniz neden hocam hoparlör bulunmuyor onun dışı olarak KTC neden daha üstün merakımdan soruyorum.
Merhaba, PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu sisteme bir monitör alacağım. Önceliklerim, monitörün büyük olması ve canlı renkleri barındırması. Hz 144-180 olsa olur. Hikayeli ve offline oynayacağım genel olarak, arada rekabetçi oynarım. 24" biraz küçük geliyor bana.
GamePower Sonic T80 27" 0.5 MS 180 Hz QHD 2K Fast IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri bunu almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
Merhaba, PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Bu sisteme bir monitör alacağım. Önceliklerim, monitörün büyük olması ve canlı renkleri barındırması. Hz 144-180 olsa olur. Hikayeli ve offline oynayacağım genel olarak, arada rekabetçi oynarım. 24" biraz küçük geliyor bana.
GamePower Sonic T80 27" 0.5 MS 180 Hz QHD 2K Fast IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri bunu almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.