S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 14 Temmuz 2025 #1 Kuzenim için PUBG Mobile'da güzel FPS veren tablet arıyoruz. Bütçemiz 7000 TL tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kuzenim için PUBG Mobile'da güzel FPS veren tablet arıyoruz. Bütçemiz 7000 TL tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 8kya matepad 11.5 var 60 fps veriyor ama Bi o kadarda eksisi var, Google servisleri yok ama pubg kendi uygulama mağazasında var ve jiroskop yok. Bende kullanıyorum fena değil.
8kya matepad 11.5 var 60 fps veriyor ama Bi o kadarda eksisi var, Google servisleri yok ama pubg kendi uygulama mağazasında var ve jiroskop yok. Bende kullanıyorum fena değil.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.173 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 14 Temmuz 2025 #3 Bütçe artarsa tavsiye ederim. Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bütçe artarsa tavsiye ederim. Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 14 Temmuz 2025 #4 Leon Dayı dedi: Bütçe artarsa tavsiye ederim. Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç fps veriyor acaba?
Leon Dayı dedi: Bütçe artarsa tavsiye ederim. Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç fps veriyor acaba?
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 SLR Nirvana dedi: İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç FPS veriyor acaba? Genişletmek için tıkla... Sd 7 gen 1 60 FPS. Dediğim gibi zaten ben kullanıyorum kafanıza takılan yeri sorabilirsiniz.
SLR Nirvana dedi: İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç FPS veriyor acaba? Genişletmek için tıkla... Sd 7 gen 1 60 FPS. Dediğim gibi zaten ben kullanıyorum kafanıza takılan yeri sorabilirsiniz.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 14 Temmuz 2025 #6 GhOstseOul dedi: Sd 7 gen 1 60 FPS. Dediğim gibi zaten ben kullanıyorum kafanıza takılan yeri sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google Play var mı hocam? Malum marka Huawei .
GhOstseOul dedi: Sd 7 gen 1 60 FPS. Dediğim gibi zaten ben kullanıyorum kafanıza takılan yeri sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google Play var mı hocam? Malum marka Huawei .
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.173 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 14 Temmuz 2025 #7 SLR Nirvana dedi: İşlemci bilgisini göremedim. Genişletmek için tıkla... Snapdragon 7 Gen 1 var. Bu fiyata daha iyisi yok.
SLR Nirvana dedi: İşlemci bilgisini göremedim. Genişletmek için tıkla... Snapdragon 7 Gen 1 var. Bu fiyata daha iyisi yok.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #8 SLR Nirvana dedi: Google Play var mı hocam? Malum marka Huawei . Genişletmek için tıkla... Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store.
SLR Nirvana dedi: Google Play var mı hocam? Malum marka Huawei . Genişletmek için tıkla... Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store.
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 583 Çözümler 1 14 Temmuz 2025 #9 GhOstseOul dedi: Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store. Genişletmek için tıkla... Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için.
GhOstseOul dedi: Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store. Genişletmek için tıkla... Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #10 SLR Nirvana dedi: Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için. Genişletmek için tıkla... Malesef yok bu bütçede bulamazsınız zaten.
SLR Nirvana dedi: Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için. Genişletmek için tıkla... Malesef yok bu bütçede bulamazsınız zaten.