SLR Nirvana
Kilopat
Kuzenim için PUBG Mobile'da güzel FPS veren tablet arıyoruz. Bütçemiz 7000 TL tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç fps veriyor acaba?Bütçe artarsa tavsiye ederim.
Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci bilgisini göremedim hocam PUBG'de kaç FPS veriyor acaba?
Google Play var mı hocam? Malum marka HuaweiSd 7 gen 1 60 FPS. Dediğim gibi zaten ben kullanıyorum kafanıza takılan yeri sorabilirsiniz.
İşlemci bilgisini göremedim.
Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store.Google Play var mı hocam? Malum marka Huawei
.
Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için.Gbox gibi uygulamalarla çözebilirsin ben oyun için taptap kullanıyorum uygulama için aurora store.
Malesef yok bu bütçede bulamazsınız zaten.Peki Jiroskop var mı hocam? PUBG için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.