7.000TL civarı monitör önerisi

Bütçe
6000-7000
Kanka hikayeli oyunlara gecmek istiyorsan ve bir yandan da CS oynuyorsan 2K 27 inç 165Hz bir monitör buldum 7500 bandına gayet guzel duruyor. Millet 280Hz monitör atmış. Kanka CS'de o sistemle 280 ortalamasını perforemans ayarlarda bulursun bir sekilde ama hikayeli oyun diyorsun 1080p yerine 2K almak cok daha mantıklı bence. Eger tryhard bir CS oyuncusuysan full rekabetci kasacağım diyorsan 280 240 Hz dusunebilirsin. Ama eger eglencesine takılıyorum diyorsan bence hiç gerek yok. Aşağıdaki monitör ihtiyacını giderecektir her şekilde.

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

Hocam hiç baktın mı arkadaşın sistemine, sence 2K'ya uygun bir sistem mi?

Ben laptopta kullanmak için Samsung Odyssey G4 aldım. 240hz ips panel ve 400nit benim baya hoşuma gitti açıkçası. Normal fiyatı 7500₺ fakat eğitim indirimiyle eğer öğrenciyseniz 6000₺’ye alabilirsiniz. Ayrıca vade farksız 4’e kadar taksit olması da çok iyi.

1080P icin AOC 24G42e al gec.

2K için KTC H27T22C al gec.

Sistem 1080P ye cok daha uygun.

Sıkıntı yok fiyatı düşürelim daha iyi olur 2K almak isterim ama ekran kartı sıkıntı 2K oynatır aslında ama ben performans da seven insanım açıkçası.

Full ayarlardada oynamasın diyeceğim ama haklısınız 2K monitör bu sisteme çok gerçekten 7000 TL de 1080p monitöre vermek doğru gelmiyor ama bana. Son olarak attığınız link teki monitör gayet iyi fiyat olarak da uygun alınabilir cidden.

Neden 7000TL için 1080p önermiyorsunuz, 180Hz olmak zorunda değil artabilir ama artınca mesela 160 FPS oynuyorum ama monitör 240Hz yırtılma olmaz mı? O yüzden istemedim yoksa benim için de iyi olur.

Hocam 2K derseniz KTC var Çin'de çok meşhur bir marka imiş sizin fiyat aralığınızda.

Ktc'yi duydum, bu ara ileri süreçte ne olacağını pek bilmiyoruz. Uzun süre kullanırım. 2K isterimde gerek yok gibi be.

Lenovo Legion R24e 23.8" FHD IPS 0.5ms 180Hz Gaming monitör Hepsiburada'da 4239 TL.

Çok F/P ürün.

Lenovo'yu istiyordum ben de çok öneren var mı? Güzelmiş.

Kanka hikayeli oyunlara gecmek istiyorsan ve bir yandan da CS oynuyorsan 2K 27 inç 165Hz bir monitör buldum 7500 bandına gayet guzel duruyor. Millet 280Hz monitör atmış. Kanka CS'de o sistemle 280 ortalamasını perforemans ayarlarda bulursun bir sekilde ama hikayeli oyun diyorsun 1080p yerine 2K almak cok daha mantıklı bence. Eger tryhard bir CS oyuncusuysan full rekabetci kasacağım diyorsan 280 240 Hz dusunebilirsin. Ama eger eglencesine takılıyorum diyorsan bence hiç gerek yok. Aşağıdaki monitör ihtiyacını giderecektir her şekilde.

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

Hem eğlencesine hem arada tryhard yavaş yavaş geliştiriyoruz, kendimizi zaten 240Hz fazla bir Hz 180'in ortalama yeterli olacağını düşünmüştüm, 165'te çok düşük kalmaz mı?

Hocam hiç baktın mı arkadaşın sistemine, sence 2K'ya uygun bir sistem mi?

O kadar da gömme be reis 4060 hikayeli oyun için 2K 60FPS gayet verir bence.

Ben laptopta kullanmak için Samsung Odyssey G4 aldım. 240Hz IPS panel ve 400nit benim bayağı hoşuma gitti açıkçası. Normal fiyatı 7500₺ fakat eğitim indirimiyle eğer öğrenciyseniz 6000₺'ye alabilirsiniz. Ayrıca vade farksız 4'e kadar taksit olması da çok iyi.

Samsung'ları önermiyorlardı G3'ü G4 bilmiyorum reis ya.

Çok monitör attınız karar veremiyorum 🤣 1080p 27inç çok mu büyük olur sizce? 16 inçle ne kadar farkı vardır? Pivot olmasın bir de çok gerek yok, bence ekran yukarı aşağı oynasa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yok fiyatı düşürelim daha iyi olur 2K almak isterim ama ekran kartı sıkıntı 2K oynatır aslında ama ben performans da seven insanım açıkçası.

Neden 7000TL için 1080p önermiyorsunuz, 180Hz olmak zorunda değil artabilir ama artınca mesela 160 FPS oynuyorum ama monitör 240Hz yırtılma olmaz mı? O yüzden istemedim yoksa benim için de iyi olur.

Ktc'yi duydum, bu ara ileri süreçte ne olacağını pek bilmiyoruz. Uzun süre kullanırım. 2K isterimde gerek yok gibi be.

Hem eğlencesine hem arada tryhard yavaş yavaş geliştiriyoruz, kendimizi zaten 240Hz fazla bir Hz 180'in ortalama yeterli olacağını düşünmüştüm, 165'te çok düşük kalmaz mı?

Çok monitör attınız karar veremiyorum 🤣 1080p 27inç çok mu büyük olur sizce? 16 inçle ne kadar farkı vardır? Pivot olmasın bir de çok gerek yok, bence ekran yukarı aşağı oynasa iyi olur.
G3’ler kronik problemli. Genel olarak Samsung VA panellerin tamamı için problem diyorlar ama bu monitör IPS panel. Genel olarak kötü yorum görmedim ben alırken.

1080P olarak AOC 24G42e alin gecin hocam fazlasina gerek yok. Renk gamutu ve kontrast orani yuksek oldugu icin hikayeli oyunlarda fazlasiyla memnun birakir. 2K icin VRAM olarakta yetmeyecektir cihaziniz.

Hocam G-SYNC olan monştör var mıdır acaba fiysta 4060 var ya.

1080p olarak AOC 24G42e alin gecin hocam fazlasina gerek yok. Renk gamutu ve kontrast orani yuksek oldugu icin hikayeli oyunlarda fazlasiyla memnun birakir. 2K icin VRAM olarak da yetmeyecektir cihaziniz.

Hpcam bir de AOC baktımda bunu alacağım strobe değerler basıl BenQ kadar olmasa da akıcımı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı