En ucuz Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.983,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.983,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fuxi H3 biraz daha sorunlu kalıyor Crack H11'e göre. Ayrıca kulaklığı kendim kullanıyorum oyunlarda vs. hiçbir sıkıntısı yok Valorant'dır CS'dir günümüzün oyunlarını oynuyorum ses kasmada vb. hiçbir sıkıntı yok ayrıca çok hafif kafada tuğla varmış gibi hissettirmiyor.
Fuxi H3 biraz daha sorunlu kalıyor crack H11'e göre. Ayrıca kulaklığı kendim kullanıyorum oyunlarda vs. hiçbir sıkıntısı yok Valorant'dır CS'dir günümüzün oyunlarını oynuyorum ses kasmada vb. hiçbir sıkıntı yok ayrıca çok hafif kafada tuğla varmış gibi hissettirmiyor.
Kendi kararına kalmış ben aylardır Crack H11 kullanıyorum günde 10 saat oyun oynarken bataryası anca 4 güne filan bitiyordu hem bataryası çok dayanıyor hem ses kalitesi çok iyi hem Bluetooth açıkken bizim sesimizi karşı tarafa çok güzel iletiyor. Yani düşünecek olursa ben öneririm Crack H11'i.
Kendi kararına kalmış ben aylardır Crack H11 kullanıyorum günde 10 saat oyun oynarken bataryası anca 4 güne filan bitiyordu hem bataryası çok dayanıyor hem ses kalitesi çok iyi hem Bluetooth açıkken bizim sesimizi karşı tarafa çok güzel iletiyor. Yani düşünecek olursa ben öneririm Crack H11'i.
Olabilir bu arada HyperX Cloud 2 Stinger Wireless 2950 TL Amazon Prime da bu da güzel bir kulaklık. Kablosuz şart değilse HyperX Cloud 3 kablolu daha mantıklı.