7.1 kulaklık önerisi

BLACKWATER44

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2300 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerir misiniz? Sabahtan beri kararsız kaldım 7.1 olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2300 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerir misiniz? Sabahtan beri kararsız kaldım 7.1 olursa iyi olur.

Rampage crack H11 önerebilirim 7.1 var diye biliyorum hem kablolu hem kablosuz + mikrofonuda var.

Rampage crack H11 önerebilirim 7.1 var diye biliyorum hem kablolu hem kablosuz + mikrofonuda var.

Alınmaz. Aynı kulaklık Havit markası ile Fuxi H3 kulaklık 1000 TL.

Alınmaz. Aynı kulaklık Havit markası ile Fuxi H3 kulaklık 1000 TL.

Fuxi H3 biraz daha sorunlu kalıyor Crack H11'e göre. Ayrıca kulaklığı kendim kullanıyorum oyunlarda vs. hiçbir sıkıntısı yok Valorant'dır CS'dir günümüzün oyunlarını oynuyorum ses kasmada vb. hiçbir sıkıntı yok ayrıca çok hafif kafada tuğla varmış gibi hissettirmiyor.

Fuxi H3 biraz daha sorunlu kalıyor crack H11'e göre. Ayrıca kulaklığı kendim kullanıyorum oyunlarda vs. hiçbir sıkıntısı yok Valorant'dır CS'dir günümüzün oyunlarını oynuyorum ses kasmada vb. hiçbir sıkıntı yok ayrıca çok hafif kafada tuğla varmış gibi hissettirmiyor.

Tabii orası öyledir de 1.8k maalesef o kulaklığa çok 7.1 için kablo şart maalesef. Ben arkadaşın yerinde olsam Cloud 3 kablolu alırdım.

Tabii orası öyledir de 1.8k maalesef o kulaklığa çok 7.1 için kablo şart maalesef. Ben arkadaşın yerinde olsam Cloud 3 kablolu alırdım.

Kendi kararına kalmış ben aylardır Crack H11 kullanıyorum günde 10 saat oyun oynarken bataryası anca 4 güne filan bitiyordu hem bataryası çok dayanıyor hem ses kalitesi çok iyi hem Bluetooth açıkken bizim sesimizi karşı tarafa çok güzel iletiyor. Yani düşünecek olursa ben öneririm Crack H11'i.

Kendi kararına kalmış ben aylardır Crack H11 kullanıyorum günde 10 saat oyun oynarken bataryası anca 4 güne filan bitiyordu hem bataryası çok dayanıyor hem ses kalitesi çok iyi hem Bluetooth açıkken bizim sesimizi karşı tarafa çok güzel iletiyor. Yani düşünecek olursa ben öneririm Crack H11'i.
Bende ona dikkat ettimde aynı tipi acaba donanim da mı aynı

Galiba 500 daha koyup Corsair almak daha mantıklı yazılımı da var.

Galiba 500 daha koyup Corsair almak daha mantıklı yazılımı da var.

Olabilir bu arada HyperX Cloud 2 Stinger Wireless 2950 TL Amazon Prime da bu da güzel bir kulaklık. Kablosuz şart değilse HyperX Cloud 3 kablolu daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı