Bütçem 550TL bu bütçeyle sıfır alamıycağım için 2.el fiyatlarına yöneleceğim. Bana bu fiyata göre alabileceğim en iyi 7.1 ve güzel mikrofon sesi olursa çok güzel olur. Çünkü yakın zamanda yayın yapmaya başladım ve telefondan WO Mic gibi şeyler bağlamaktan sıkıldım.
Vazgeçtim 7.1 olmasına gerek yok güzel sesi olsun yeter anladığım kadarıyla 7.1 pekte iyi birşey değil ve 2.el olmasına rağmen gerçek 7.1 500tl ye bulunmaz o yüzden siz bana güzel sesi kafamı ağrıtmayacak güzel mikrofonlu birşey önermenizi istiyorum
cevap hala gelmemiş bari ben kendi bulduklarım arasında hangisini seçmem gerektiğini söyleyin hala fikriniz varsa alabilirim.
Hocam 2230 yeterli olacaktır 2033'ün herhangi bir farkı yok 2230'dan Rampage tavsiye edilmez Technopat'ta yaptıkları sadece RGB koy pazarla mantığı ama üst seviyelere çıkarsak daha iyi seçenekler çıkabilir
Hocam 2230 yeterli olacaktır 2033'ün herhangi bir farkı yok 2230'dan Rampage tavsiye edilmez Technopat'ta yaptıkları sadece RGB koy pazarla mantığı ama üst seviyelere çıkarsak daha iyi seçenekler çıkabilir.