7.1 mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
550

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 550TL bu bütçeyle sıfır alamıycağım için 2.el fiyatlarına yöneleceğim. Bana bu fiyata göre alabileceğim en iyi 7.1 ve güzel mikrofon sesi olursa çok güzel olur. Çünkü yakın zamanda yayın yapmaya başladım ve telefondan WO Mic gibi şeyler bağlamaktan sıkıldım.

Vazgeçtim 7.1 olmasına gerek yok güzel sesi olsun yeter anladığım kadarıyla 7.1 pekte iyi birşey değil ve 2.el olmasına rağmen gerçek 7.1 500tl ye bulunmaz o yüzden siz bana güzel sesi kafamı ağrıtmayacak güzel mikrofonlu birşey önermenizi istiyorum

cevap hala gelmemiş bari ben kendi bulduklarım arasında hangisini seçmem gerektiğini söyleyin hala fikriniz varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam 2230 yeterli olacaktır 2033'ün herhangi bir farkı yok 2230'dan Rampage tavsiye edilmez Technopat'ta yaptıkları sadece RGB koy pazarla mantığı ama üst seviyelere çıkarsak daha iyi seçenekler çıkabilir

Hocam 2230 yeterli olacaktır 2033'ün herhangi bir farkı yok 2230'dan Rampage tavsiye edilmez Technopat'ta yaptıkları sadece RGB koy pazarla mantığı ama üst seviyelere çıkarsak daha iyi seçenekler çıkabilir.

Hocam ayrıca bütçeyi attırmadığınız sürece 7.1'in pek bir anlamı olmayacaktır sonuçta sanaldan ibaret hyeagle tarzı kulaklıklar bile buna sahip.

Hocam ayrıca bütçeyi attırmadığınız sürece 7.1'in pek bir anlamı olmayacaktır.

Evet internette biraz arastirdiktan sonra boş bir şey olduğunu anladım stereo yeterli olacaktir büyük ihtimalle.

Üst seviyelere çıkarsak daha iyi seçenekler çıkabilir.

Hocam siz bana sıfır olarak 800 ve 1100 arası güzel bir şeyler önerirseniz belki 2.el bir şekilde bulabilirim.

Hocam 2230 yeterli olacaktır 2033'ün herhangi bir farkı yok 2230'dan.

Tamamdır şimdilik onu bir araştırayım.

Rampage tavsiye edilmez Technopat'ta yaptıkları sadece RGB koy pazarla mantığı.

Bir önceki 4 kulaklığım da Rampage ( klavye mouse ve kasamda dahil PSU da 🤣) şu anki kulaklikta Rampage bazen güzel şeyler cikartabiliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı