7.1 Oyuncu kulaklığı seçimi

Merhaba arkadaşlar herkese merhaba, soğutma özelliğine sahip bir oyuncu kulaklığı arıyordum fakat çok seçeneğim yok sanırsam. Öncelikle sizce bunu dert etmeli miyim, Omen'in kulaklığını kullanmıştım kulaklarım resmen dondu eğer jel soğutma da böyle ise çok kullanmak istemem açıkçası bunu düşündüğümden dolayı çok kulaklık bulamadım şu an aklımda Razer Kraken Tournament Edition ile HyperX Alpha s var ama Razer 7.1 değil sanırsam, yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar herkese merhaba, soğutma özelliğine sahip bir oyuncu kulaklığı arıyordum fakat çok seçeneğim yok sanırsam. Öncelikle sizce bunu dert etmeli miyim, Omen'in kulaklığını kullanmıştım kulaklarım resmen dondu eğer jel soğutma da böyle ise çok kullanmak istemem açıkçası bunu düşündüğümden dolayı çok kulaklık bulamadım şu an aklımda Razer Kraken Tournament Edition ile HyperX Alpha s var ama Razer 7.1 değil sanırsam, yardım eder misiniz?
Bu 2 ürün arasında seçim yapmanızı öneririm, özellikle SteelSeries'in kulak pedleri hava geçirgen oluyor ne sıcak ne soğuk, kulaklık yokmuş gibi hissediyorsunuz.

Çok teşekkür ederim, sizce Alpha s alsam memnun kalır mıyım sizinkilere göre.
1.1000 TL verip deri bir kulaklık almam şahsen, düşük bütçede deri pedler kabul edilebilir ama bence en iyisi SteelSeries'in kullandığı kumaş pedler. Her ne kadar kaliteli de olsa deri bu her türlü terleme yapacak. Ancak Kumaş pedlerde bu yaşanmıyor eğer kaliteliyse SteelSeries'inki gibi veya Corsair'in.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı