7.1 ses kartı önerisi

50 tllik olan dandik bir şey belli ve 150 tlye dahili 7.1 bilmiyorum ne kadar güvenilir bir de yurt dışından geleceği için emin olamadım.
anakartı araştırdım 7.1 i destekliyor olmalı pahlı bir kart aynı zamanda,bası ve sesi arttırmayı denedin mi ?

o zaman git bir technomarkete örnek:teknosa git ordan bütcene uygun al .

anakartı araştırdım 7.1 i destekliyor olmalı pahlı bir kart aynı zamanda,bası ve sesi arttırmayı denedin mi ?
Pek bir bilgim yok dediğim gibi yani ses kartıyla beraber taktığım zaman 72 den yukarıya çıkaramıyorum. Bası ve sesi nasıl artıracağım acaba

ses kartlarına driverler işlemediği için muhtemelen teknik bir sorundur birazcık kurcala internetten video falan izle kullanma kılavuzu oku çözersin knk bak para vermişsin o kadar .

ses kartlarına driverler işlemediği için muhtemelen teknik bir sorundur birazcık kurcala internetten video falan izle kullanma kılavuzu oku çözersin knk bak para vermişsin o kadar .
Baya araştırdım ama bir çözüm yolu göremedim.

o zaman mecburen yeni kart al o 150 tl lik gayet iyi girin youtubeye yahu yazın üşenmeyin ekonomik 7.1 ses kartları ha bide artık kulaklıklar 7.1 usb li oluyor karta ihtiyaç olmuyor onlardan al daha iyi olur hep kulaklıkla uyumlu oolur.

Fazla paranız yoksa veya gelir elde etmiyorsanız bence ucuz 7.1'leri pek denemeyin pek faydası olmaz. Razer'in THX ses kartı var ancak kulaklık ile geliyor harici satılmıyor satan olursa gözün kapalı al derdim.
500 lira gibi bütçen olursa bunu öneririm bu fiyata rakibi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…