7.1 ses kartında 5.1 hoparlör çalışır mı?

• Konuyu başlatan Sorl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.233

Sorl

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Logitech Z906 5+1 hoparlör için PC'ye ses kartı takmak istiyorum ancak piyasada 7.1 ses kartları var. ASUS xonar DG 5.1 ses kartı satılıyor ama anladığım kadarıyla o kart daha çok kulaklık için. ASUS'u xonar ae 7.1 almayı düşünüyorum. Oyunlarda ses efektlerini her hoparlörden ayrı gelecek şekilde ses alabilir miyim? Yani arkadan adam gelirken sadece arka hapörlerden ses gelmeli. Tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Logitech Z906 5+1 hoparlör için PC'ye ses kartı takmak istiyorum ancak piyasada 7.1 ses kartları var. ASUS xonar DG 5.1 ses kartı satılıyor ama anladığım kadarıyla o kart daha çok kulaklık için. ASUS'u xonar ae 7.1 almayı düşünüyorum. Oyunlarda ses efektlerini her hoparlörden ayrı gelecek şekilde ses alabilir miyim? Yani arkadan adam gelirken sadece arka hapörlerden ses gelmeli. Tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bu işlem için sanal olarak 3.5mm ile değil de arkadaki optik çıkışları kullanmanız gerekli diye biliyorum. Kendisindeki orta sürücüsünde bu özelliğin olması gerekiyor zaten denediniz mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı