Enes A B Centipat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Bugün aldığım kulaklıkta 7.1 Surround çalıştırmaya çalıştım ama ses gelmedi normal hoparlör e geçince veriyor sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
Bugün aldığım kulaklıkta 7.1 Surround çalıştırmaya çalıştım ama ses gelmedi normal hoparlör e geçince veriyor sebebi nedir?
Çözüm armas 20 Aralık 2021 Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var.
Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Aralık 2021 #2 Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var. Artı 0 Eksi Çözüm
Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var.
KS KS Enes A B Centipat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 armas dedi: Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözdüm. Razer BlackShark v2. Uygulamadan aktifleştiriliyormuş. Artı 0 Eksi
armas dedi: Aldığınız kulaklığın marka modelini söyler misiniz? Kulaklığınıza göre ayar yapabileceğimiz programlar var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözdüm. Razer BlackShark v2. Uygulamadan aktifleştiriliyormuş.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #4 Çözebildiysek ne mutlu. Enes A B dedi: Teşekkürler çözdüm. Razer BlackShark v2. Uygulamadan aktifleştiriliyormuş. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Çözebildiysek ne mutlu. Enes A B dedi: Teşekkürler çözdüm. Razer BlackShark v2. Uygulamadan aktifleştiriliyormuş. Genişletmek için tıkla...