Hocam o kamera değil yalnızca dış kabı. Sitede ki ürünün yorumunda bir kullanıcı durumu belirtmiş. Lütfen dikkat edin.
GoPro Hero 8 Black model cihaz ülkemizde neredeyse 38 bin TL'den satılmakta,
Hocam ikinci elde aksiyon kameralarında bir tecrübem yok fakat ikici el kullanılmış bir cihaz ne kadar sağlam olur emin değilim, önceki sahibi ne kadar iyi kullandı veya cihazın durumu ile ilgili doğru konuşurmu, bu sebeple sıfır ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Uygun fiyatlı olarak şu iki cihazı Beymen sitesi üzerinde satışta buldum fakat aksesuar konusunda motora uyugun aksesuarlar bunun araştırmasını yapmadım,
Akaso markalı Siyah renk Brave 7 4K Aksiyon Kamera ve Süper Aksesuar Seti ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.
www.beymen.com
Akaso markalı Siyah renk EK7000 Pro 4K Wi-Fi Aksiyon Kamera ve Süper Aksesuar Seti ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.
www.beymen.com
Bütçenizi %60 oranında artırabilirseniz de en bilinen marka olan GoPro ve Çinli alternatifi DJI markasının bu iki ürününü buldum.
DJI Osmo Action 4 Standart Combo fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
www.mediamarkt.com.tr
GOPRO Hero12 Aksiyon Kamerası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
www.mediamarkt.com.tr
Türkiye'de motorcu kazaları çok oluyor ve bunların çoğunda trafikteki diğer sürücülerin hataları söz konusu bu sebeple sosyal medyaya içerik üretmekten ziyade trafikte kendi durumunuzu kayıt altına alıp yeri umulanın aksine bir kaza olduğunda ve bunda karşı taraf haksız olduğunda sizlerin haklılığını tescil edecek görüntüleri kaydedecek cihazın sağlam ve kaliteli olması bence önemli. Bu sebeple en iyi seçim muhtemelen yılların tecrübesiyle ilk aksiyon kamerası üreticiside olan GoPro markasını tercih edilebilir.