7-12 bin TL ikinci el sistem toplama önerisi

Hocam Malatya'dan ilan istemişsiniz ama hiç iç açıcı bir ilan göremedim açıkçası. Küçük illerde hazır kasa almak İstanbul gibi büyük illere göre daha pahalı ve az seçenekli olur. Kendiniz toplamayı düşünürseniz çok daha iyi bir sistem toplanabilir açıkçası. Vaktimiz yok demişsiniz ama bu sistemlere para vermek yerine hiç almazdım ben. Hep RX500 serisi kartlardan oluşuyor.

Ama parça olarak da doğru düzgün bir şey yok ki adam RX6600e 8K fiyat çekmiş.

Bu da pahalı ve iyi değil. Yukarıda attığım parçalar özelinde bir sistem bakın. Özellikle ekran kartı ve işlemcileri attıklarım arasından seçerseniz çok daha iyi olur. Attığınız sistemler 5000-6000TL'ye toplanabilen sistemler ve pek de parasını hak etmiyor bence.

Evet ama ben hepsini toplasam bile yanlış kasa alırım da elimde patlar diye korkuyorum.

Vaktiniz olmadığı için mi yoksa tedirgin olduğunuz için mi tek tek toplamak istemiyorsunuz? Eğer sorun korktuğunuz için ise korkulacak bir şey yok.

Korkuyorum açıkçası çünkü Malatya'da parça bulmak zor birbiryle uyumlu olması gerekiyor vs.

@811150 mesela şu an bakiyorum AM4 anakart yok :)

Korkuyorum açıkçası çünkü Malatya'da parça bulmak zor birbiryle uyumlu olması gerekiyor vs.

@811150 mesela şu an bakiyorum AM4 anakart yok :)

Sadece Malatya'dan almanıza gerek yok. Farklı şehirlerden Param Güvende ile veya güvenilir satıcılar araştırıp komisyonsuz güzel paketleme ile ve iade imkanı ile de parça alabilirsiniz. Emin olun almayı düşündüğünüz hazır sistemlere göre çok daha fazla performans alırsınız.

Sadece Malatya'dan almanıza gerek yok. Farklı şehirlerden Param Güvende ile veya güvenilir satıcılar araştırıp komisyonsuz güzel paketleme ile ve iade imkanı ile de parça alabilirsiniz. Emin olun almayı düşündüğünüz hazır sistemlere göre çok daha fazla performans alırsınız.

Hocam performans önemli değil arkadaşım sadece elindeki 500 yıllık bilgisayardan kurtulsun yeter Minecraft oynuyor zaten adam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı