3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 7 Kasım 2023 #11 MuradEfe dedi: Hangisini önerirsiniz hocam? Windows 10 gözüme garip gelmeye başladı artık 11 düşünüyorum. Sistemim 11 için yeterli. Genişletmek için tıkla... Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam.
MuradEfe dedi: Hangisini önerirsiniz hocam? Windows 10 gözüme garip gelmeye başladı artık 11 düşünüyorum. Sistemim 11 için yeterli. Genişletmek için tıkla... Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #12 VolantMito dedi: Windows 11 kullanabilirsin fakat Windows 11 Windows 10 animasyonlu halidir. Genişletmek için tıkla... Oyun testlerine baktığımda ikisi de bazı oyunlarda 2-3 FPS fark yaratıyor ama Windows 11 daha soğuk gözüküyor. 375960 dedi: Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam. Genişletmek için tıkla... Normal Windows 10 ISO dosyası indirdiğim gibi ISO dosyası indirip flasha atmam gerekli değil mi?
VolantMito dedi: Windows 11 kullanabilirsin fakat Windows 11 Windows 10 animasyonlu halidir. Genişletmek için tıkla... Oyun testlerine baktığımda ikisi de bazı oyunlarda 2-3 FPS fark yaratıyor ama Windows 11 daha soğuk gözüküyor. 375960 dedi: Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam. Genişletmek için tıkla... Normal Windows 10 ISO dosyası indirdiğim gibi ISO dosyası indirip flasha atmam gerekli değil mi?
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 7 Kasım 2023 #13 MuradEfe dedi: Oyun testlerine baktığımda ikisi de bazı oyunlarda 2-3 FPS fark yaratıyor ama Windows 11 daha soğuk gözüküyor. Normal Windows 10 ISO dosyası indirdiğim gibi ISO dosyası indirip flasha atmam gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Rufus üzerinden yazdırmanız gereklidir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yardım alabilirsiniz ayrıca temiz Windows 11 öneririm.
MuradEfe dedi: Oyun testlerine baktığımda ikisi de bazı oyunlarda 2-3 FPS fark yaratıyor ama Windows 11 daha soğuk gözüküyor. Normal Windows 10 ISO dosyası indirdiğim gibi ISO dosyası indirip flasha atmam gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Rufus üzerinden yazdırmanız gereklidir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yardım alabilirsiniz ayrıca temiz Windows 11 öneririm.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #14 MuradEfe dedi: Hocam peki 11 kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genelde Windows 11 için 16 GB önerilir.
MuradEfe dedi: Hocam peki 11 kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genelde Windows 11 için 16 GB önerilir.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 7 Kasım 2023 #15 Paul Walkers dedi: Genelde Windows 11 için 16 GB önerilir. Genişletmek için tıkla... 8 GB yeterlidir.
Paul Walkers dedi: Genelde Windows 11 için 16 GB önerilir. Genişletmek için tıkla... 8 GB yeterlidir.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #16 375960 dedi: Hayır Rufus üzerinden yazdırmanız gereklidir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yardım alabilirsiniz ayrıca temiz Windows 11 öneririm. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. 375960 dedi: 8 GB yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam birisi 16 GB diyor birisi 8 GB 7.48 GB yeterli olduğuna eminsiniz değil mi? Sonra bir sorunla karşılaşmayayım.
375960 dedi: Hayır Rufus üzerinden yazdırmanız gereklidir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yardım alabilirsiniz ayrıca temiz Windows 11 öneririm. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. 375960 dedi: 8 GB yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam birisi 16 GB diyor birisi 8 GB 7.48 GB yeterli olduğuna eminsiniz değil mi? Sonra bir sorunla karşılaşmayayım.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 7 Kasım 2023 #17 MuradEfe dedi: Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumunu biliyorsunuz değil mi?
MuradEfe dedi: Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumunu biliyorsunuz değil mi?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #18 MuradEfe dedi: Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. Hocam birisi 16 GB diyor birisi 8 GB 7.48 GB yeterli olduğuna eminsiniz değil mi? Sonra bir sorunla karşılaşmayayım. Genişletmek için tıkla... 8 GB yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten genellikle 16 GB önerilir dedim . Bu arada Rufus USB belleği biçimlendiriyor unutmayın.
MuradEfe dedi: Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım. Hocam birisi 16 GB diyor birisi 8 GB 7.48 GB yeterli olduğuna eminsiniz değil mi? Sonra bir sorunla karşılaşmayayım. Genişletmek için tıkla... 8 GB yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten genellikle 16 GB önerilir dedim . Bu arada Rufus USB belleği biçimlendiriyor unutmayın.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #19 375960 dedi: Windows kurulumunu biliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Paul Walkers dedi: 8 GB yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten genellikle 16 GB önerilir dedim . Bu arada Rufus USB belleği biçimlendiriyor unutmayın. Genişletmek için tıkla... NTFS mi yapayım?
375960 dedi: Windows kurulumunu biliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Paul Walkers dedi: 8 GB yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten genellikle 16 GB önerilir dedim . Bu arada Rufus USB belleği biçimlendiriyor unutmayın. Genişletmek için tıkla... NTFS mi yapayım?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #20 MuradEfe dedi: Biliyorum. NTFS mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik ayarlanıyor ellemeyin yeter. Aynı bilgisayara format atacaksınız değil mi?
MuradEfe dedi: Biliyorum. NTFS mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Hocam otomatik ayarlanıyor ellemeyin yeter. Aynı bilgisayara format atacaksınız değil mi?