Hangisini önerirsiniz hocam? Windows 10 gözüme garip gelmeye başladı artık 11 düşünüyorum. Sistemim 11 için yeterli.
Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam.
Hangisini önerirsiniz hocam? Windows 10 gözüme garip gelmeye başladı artık 11 düşünüyorum. Sistemim 11 için yeterli.
Windows 11 kullanabilirsin fakat Windows 11 Windows 10 animasyonlu halidir.
Windows 11 her zaman en günceli güzeldir hocam.
Oyun testlerine baktığımda ikisi de bazı oyunlarda 2-3 FPS fark yaratıyor ama Windows 11 daha soğuk gözüküyor.
Normal Windows 10 ISO dosyası indirdiğim gibi ISO dosyası indirip flasha atmam gerekli değil mi?
Hocam peki 11 kurabilir miyim?
Genelde Windows 11 için 16 GB önerilir.
Hayır Rufus üzerinden yazdırmanız gereklidir buradan yardım alabilirsiniz ayrıca temiz Windows 11 öneririm.
8 GB yeterlidir.
Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım.
Yaptım hocam biraz baktım Rufus'un kendisinden indiriliyormuş. İndiriyorum şimdi indikten sonra kurulum yapacağım.
Hocam birisi 16 GB diyor birisi 8 GB 7.48 GB yeterli olduğuna eminsiniz değil mi? Sonra bir sorunla karşılaşmayayım.
Windows kurulumunu biliyorsunuz değil mi?
8 GB yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten genellikle 16 GB önerilir dedim. Bu arada Rufus USB belleği biçimlendiriyor unutmayın.
Biliyorum.
NTFS mi yapayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.